Oturum Başkanlığını Ahmet Yaşar’ın yaptığı Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi 2018’in son toplantısını gerçekleştirdi.

ETSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, geride bırakılacak yılda ekonomide yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, 2019’un Elazığ adına çok daha verimli olacağını söyledi.

Yaşar, iş dünyası olarak Türkiye’nin ve Elazığ’ın huzur ve mutluluğu için çok daha fazla üretmeye, istihdama ve ihracata mecbur olduklarını ifade etti.

YAŞAR: TÜM DENGELER ALT ÜST OLMUŞTUR

Meclis Başkanı Yaşar konuşmasında, “2018 yılı iş dünyası ve tüm halkımız adına son derece zorlu bir yıl olmuştur. Camiamız seçimlerinin ardından, Milletvekilliği seçimi yapılmış ülkemiz ekonomiye ve büyümeye odaklanması gerekirken çok büyük bir ekonomik baskı ile karşılaşmış ve tüm dengeler alt üst olmuştur. Hükümetimiz ardı ardına birçok tedbir geliştirerek yaşanan süreci en az hasarla atlatmanın ve çarkların dönmesi noktasında önemli adımlar atmıştır”diye kaydetti.

YAŞAR: HIZLA HEDEFLERİMİZE YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

ETSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, “Yaşadığımız çok ağır ekonomik baskı ülke hedeflerimizin bozulmasına neden olmuş ve yeniden bir strateji geliştirilmesi ihtiyacını doğurmuştur.  İşte 2019 yılına gerek iş dünyası gerekse ülke yönetimi olarak çok daha temkinli ve sürecin iyileştirilmesine yönelik tedbir ve kararlara uyarak girmek durumundayız. Oda olarak 1 Nisan 2018 tarihi itibarı ile 23 büyük projeyle gerek ilimize gerek iş dünyasına çok önemli hedeflerle değer katma noktasında çalışmalarımıza büyük bir hızla başladık. Bu projelerimizin hemen hepsiyle ilgili bir çalışma başlatılmış ve her biri için belli bir aşama kaydedilmiştir. Ekonomimizin içinde bulunduğu tüm olumsuz şartlara rağmen, Oda olarak çalışma ve hedeflerimizden taviz vermeden aynı hızla hedeflerimize yürümeye devam ediyoruz” dedi.