ETSO Seçimleri

İşadamı Asilhan Arslan, basın açıklaması yaparak; Ekim ayı içerisinde yapılacak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Başkan adayı olduğunu kamuoyu ile paylaştı.

ETSO Seçimleri

Ekim Ayı içerisinde yapılacak ticaret ve sanayi odası seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıklayan Asilhan Arslan,yapılacak seçimin Elazığ’ın her alandaki geleceği ve ekonomisi için dönüm noktası olacağını söyledi.

"Elâzığ'daki ekonomi yönetimini, A’dan, Z’ye yeniden yapılandıracağız"

Arslan yaptığı açıklamasında, "Bu seçimde Elâzığ olarak şuna karar vereceğiz; ya vasat bir yönetim modelleriyle Malatya, Diyarbakır gibi çevre illerimizi Ekonomik, Sosyal ve Siyaseten geriden takip edeceğiz, ya da sizlerin de katılımlarıyla profesyonel, vizyon sahibi üretken, sizin sorunlarınızı bilen ve çözüme kavuşturma kararlığında olan, İlimizi ekonomik, kültürel, sosyal ve şehircilik anlamında 2023 yılına hazırlayacak ve bulunduğumuz bölgede üretken ve marka kent yapacak her biri kendi sektöründe saygın, profesyonel ve dinamik bir yönetim kadrosunu göreve getireceğiz. Ben, ekip arkadaşlarımla Başkan adaylığımı açıkladığım günden bu yana, Elazığ ekonomisinin siz çok kıymetli, emektarı ve lokomotifi olan hemşerilerimin  şahsıma ve ekibime gösterdiği yoğun ilgi ile teveccüh Allah’ın izniyle başarıya ulaşacağımızın göstergesidir. Bu hedef doğrultusunda Allah’ın izni ve siz hemşerilerimizin desteğiyle göreve geldiğimiz zaman, Elâzığ'daki ekonomi yönetimini, kuracağımız ekonomi temelli yeni Ajanslarla, mesleki tabanlı sivil toplum kuruluşları ve organizasyonlarla A’dan, Z’ye yeniden yapılandıracağız...

Kuracağımız yeni sektörel ajanslar, kurumsal yapılar ve organizasyonlarla Elâzığ ekonomisini katma değeri yüksek, üretim ve hizmette etkin, verimli  yeni makro ve mikro projelerimizle yeniden dinamik olarak yapılandıracak, geleceğin vizyonel üretim ve hizmet planlamasını gerçekleştireceğiz...

"Ülkemizde marka bir Elâzığ ekonomisi hedefliyoruz"

Tüketen Elâzığ’dan üreten Elâzığ’a, ürettiğini ulusal ve uluslararası pazarlara ihraç eden, bölgemizde ve Ülkemizde marka bir Elâzığ ekonomisi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda Türkiye ve Dünya'da lider firmaların yıllardır uyguladığı, sektörel bazda bütün firmalarımızın güçlü ve zayıf yönlerini ortaya çıkaran, olumsuz risk ve tehditleri ortadan kaldıracak profesyonel yöntemlerle örnek, üretken ve  rekabetçi kurumlara dönüştürmek birinci önceliğimiz olacaktır.  

"Elâzığ’ı, her alanda yatırım yapılabilir bir konuma taşımak istiyoruz"

Yeni yönetim anlayışımızda Köy, Belde, İlçeler  nezdinde merkez dahil bütün ilimizi kapsayacak şekilde  Ticari, tarımsal ve Turizme dayalı yeni alternatif projeler geliştirerek yerinde üretim, yerinde hizmet, yerinde yönetim ve kalkınma modelini hayata geçireceğiz. Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Elazığ Organize Sanayi başkanlığı, Fırat Üniversitesi, Fırat Kalkınma Ajansı, Bilim Sanayi ve Teknoloji il Müdürlüğü, Kosgeb, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl tarım Müdürlüğü, İl Turizm müdürlü ile  konuyla ilgisi olan resmi ve özel kuruluşlarla eş güdümlü, sağlıklı, sürdürülebilir ilişkilerimizi geliştirerek ortak projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Elâzığ’ı, her alanda yatırım yapılabilir bir konuma taşımak istiyoruz.

Bu çerçevede;

Başbakanlık yatırım ajansı ve ulusal düzeyde gelişmiş illerle ortak yatırım ve Pazar geliştirme birimleri kurarak Ulusal ve uluslararası firmaların ilimize yatırım yapmasını teşvik ederek, yerel üreticilerimizle faydaya dayalı entegre olmasını sağlamak önceliklerimiz arasında yer almaktadır.

Ayrıca Elazığ'ın yerelde ve bölgede en eski, köklü büyük sanayi kuruluşlarından birisinin sahibi ve üst düzey yöneticisi sıfatıyla sektörel olarak sorunlarınızın  ne olduğunu biliyorum, hangi şartlarda nasıl ayakta durmaya, üretmeye ya da hizmet vermeye çalıştığınızın farkındayım. 

"SESİNİZ VE SÖZCÜNÜZ OLMAK en büyük taahhüdümüzdür"

Üretim ve hizmette verimliliğinizin  arttırılması, sektörel sorunlarınızın ilgili kamu kuruluşları, diğer ilgili taraflar ile ticari organizasyonlar nezdinde çözüme kavuşturulması, engellerin kaldırılması, bütün gerekli kolaylıkların sağlanması adına kısacası SESİNİZ VE SÖZCÜNÜZ OLMAK  en büyük taahhüdümüzdür...

İlimizin nüfusunun sürekli arttığı, ekonomik sebeplerle büyük illere göçün azaldığı, kişi başına düşen gelir seviyesinin yükseldiği, esnafın, sanayicinin ve tüccarın ticaret hacminin genişlediği başarılı kurumsal bir yapıyı oluşturabilmemiz için ekip arkadaşlarımızla hep birlikte Elazığ'ın en önemli resmi mesleki kuruluşu olan ETSO'yu yönetmeye talibiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 14:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Fıratlı
Fıratlı - 7 yıl Önce

Hayırlı olsun, rabbim hakkından hayırlı olanı kısmet etsin. Siz gibi değerli birine bu görev gerçekten yakışır, başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner137