ETSO Seçimlerine Doğru

“Ben Değil Biz Olmak” amacıyla yola çıktıklarını ifade eden ETSO Başkanı İdris Alan, seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Sanayi Sitesi esnafıyla buluşan, esnafın çayından yudumlayan Başkan Alan, “Yaptıklarımız Yapacaklarımızım Teminatıdır” dedi.

ETSO Seçimlerine Doğru

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, 1 Nisan’da sandık başına geçerek, yeniden başkanlık seçimi yapacak. Seçim tarihi öncesi Başkan İdris Alan da, esnaflarla buluşmaya devam ediyor.

Elazığ’ı karışlayan Başkan Alan’nın bu defaki durağı Sanayi Sitesi oldu.

Başkan İdris Alan “Afrin de yeni bir Çanakkale yaşanıyor. İngilizlerin Almanların silahları orada kullanıyor. Allah askerlerimizden razı olsun. Bizim ticaret ve sanayi odası seçimlerimiz hiç önemli değil. Önemli olan ülkemizin birliği” dedi.

“KİMSENİN HİÇBİR ŞÜPHESİ OLMASIN”

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Başkan Alan, seçim öncesi esnaftan destek isteyerek “ Bizim makam mevki sıkıntımız yok. 24 saat açık olan bir telefonumuz var. Üyelerimin emrindeyim. İnşallah yeni yönetim güçlü bir ekip ile biz Elazığ’ı hak ettiği yere getireceğiz. Kimsenin hiçbir şüphesi olmasın. Sizler bizim arkamızda olduktan sonra bizim gözümüzün gördüğü hiçbir şeyden korkumuz olamaz Allah’ın izni ile” ifadelerini kullandı.

Esnafın sesine kulak verdi, esnafın çayına ortak oldu.

“ELAZIĞ’I HAK ETTİĞİ YERE GETİREBİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ MÜCADELEYİ YAPACAĞIZ”

Başkan Alan, Yeni ekiple, yeni projelerle Elazığlının ve Elazığ’ın yanında olacaklarını söyleyerek “ Allah’a şükürler olsun üyelerimizin teveccühü ile karşılaşmamız bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. 1 Nisana da kısa bir zaman kaldı. İlimiz için hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin. 1 Nisan’dan sonra yeni bir ekip ile bizim Elazığ’ımızda üyelerimizin sorunlarını çözmemek için hiçbir sıkıntımız yok. Rıfat Hisarcıklıoğlu  beyefendi de zaten bizim ile ilgili kanatlarını televizyonlar ile medya ile defalarca belirtiler. Elazığ’ı hak ettiği yere getirebilmek için elimizden gelen her türlü mücadeleyi yapacağımızdan hiçbir hemşerimizin tereddüttü şüphesi olamasın” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 17:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137