ETSO Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayı Meclis Toplantısı meclis başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Yaşar, Temmuz ayı faaliyet ve çalışmalarını değerlendirerek, Elazığ ekonomi ve sanayisine katkı sağlayacak girişimlere öncülük ettiklerini ifade etti.

ETSO Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

ETSO Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı.

Toplantı Ahmet Yaşar başkanlığında yapıldı.

Toplantıya İZODER Başkanı Levent Pelesen’de katıldı…

“ODAMIZI TEMSİL ETMENİN GAYRETİNDE OLDUK”

Toplantıda konuşma yapan meclis başkanı Ahmet Yaşar, “Bu hizmet dönemimiz içerisinde zamanımız ve imkanlarımız yettiği ölçüde il içinde, il dışında ve yurt dışında çeşitli faaliyet ve organizasyonlara katıldık ve bir çoğunu da organize ettik. İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınma ve gelişmesi noktasında ilgili kurum ve kuruluşlar ile yerel yönetimlerin de organizasyonlarına iştirak etmenin ve odamızı temsil etmenin gayretinde olduk. Bu dönem içerisinde, hizmet kalitemizin artması ve üyelerimizin beklentilerinin tabana inmesi noktasında büyük önem verdiğimiz Meslek Komitelerimizle toplantılarımızı yaparken, ilimiz için büyük önem taşıyan yeni OSB çalışmaları, STK’larla istişare toplantıları ve çeşitli kurum ve kuruluşlarla etkili iletişim sağlanması için çalışmalarımız devam etmektedir”ifadelerini kullandı.

“PROAKTİF OLMASININ ÖNÜNÜ AÇMAKTIR”

Başkan Yaşar, “Çok yönlü olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızın temel hedefi başta üyelerimiz olmak üzere, ilimizin kalkınma ve gelişmesine katkı sağlayacak girişimlere öncülük etmek ve şehrin tüm dinamikleriyle etkili iletişim kurarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde şehrimizin daha agresif bir yapıya kavuşarak proaktif olmasının önünü açmaktır. Talep makamı olan Odamızdan toplumun ve iş dünyasının beklentileri yüksek olup, bizlerden beklenen çalışma ve girişimler mesai ve zaman meftunu gözetmeksizin öz veri istemektedir. Ben tüm Meclis Üyesi arkadaşlarımın bu yeni dönemde hizmetten kaçınmadan bu özveriyi göstereceklerine inanmaktayım”diye kaydetti..

“SEMİNERİN YARARLI GEÇMESİNİ DİLİYORUM”

Meclis başkanı Ahmet Yaşar, “Meclis toplantımıza bugün çok önemli bir konuğumuz da iştirak etmişlerdir. Kısa adı İZODER olan Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcılar Derneği Başkanı Sayın Levent Pelesen yarın ilimizde yapılacak olan seminer öncesi Odamızın daveti üzerine siz değerli Meclis Üyelerimizle bir araya gelmiştir. Ulusal ve Uluslar arası önemli başarılara imza atan Sayın Pelesen deneyimlerini bizlerle paylaşacaktır. Kendisine teşekkür ediyor, seminerin yararlı geçmesini diliyorum” dedi.

GÜNCEL EKONOMİYLE İLGİLİ ÇEŞİTLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDULAR

Toplantı, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Özdemir’in Temmuz ayı yönetim kurulu faaliyetlerini okuması ve Başkan Asilhan Arslan’ın bazı faaliyetler hakkında bilgi vermesinin ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi. Toplantı sonrasında ise İZODER Başkanı Pelesen ile Meclis Üyeleri soru cevap ve güncel ekonomiyle ilgili çeşitli değerlendirmelerde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 12:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137