Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri bayramın ikinci gününde bayramlaşmak için bir araya geldi.

ETSO Başkanı İdris Alan, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluşumuza vesile olan Ramazan-ı şerifi geride bırakıp Ramazan Bayramına girmiş bulunmaktayız. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma programına hepiniz hoş geldiniz. Mübarek Ramazan Bayramının ilimize, ülkemize, tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenabı Allahtan niyaz edip birliğimize, dirliğimize vesile olmasını temenni ediyorum ”dedi.

“Bu kadar kaliteli, insanların dertleriyle dertlenen insanları seven insanların sorunlarına koşan bir vali kazandılar”

Vali Murat Zorluoğlu’nun atamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan başkan Alan, “2015 yılından beri Elazığ’ımızda görev yapan Sayın Valimiz ’in Van’a tayini çıktı. Biz bunu söylemeden de geçemeyiz ki görev süresi içinde yanımızda dik durup, bizimle beraber olup dertlerimizle ilgilenen sayın valimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz Elazığ’lılar olarak üzülüp Van’lı kardeşlerimiz adına da seviniyorum. Bu kadar kaliteli, insanların dertleriyle dertlenen insanları seven insanların sorunlarına koşan bir vali kazandılar. Sayın valimize de gideceği görevde de üstün başarılar diliyorum”diye konuştu.

ETSO Başkanı İdris Alan,”Tekrar ilimizin, il dışındaki Elazığ’lı hemşerilerimizin, yurt dışındaki Elazığlı hemşerilerimizin ve tüm Müslüman kardeşlerimizin bayramını kutluyorum, birliğimizin ve beraberliğimizin baki olmasını temenni ediyorum” diye ifade etti.