Mollakendi beldesinde geçtiğimiz gün evi yanan Yeşilyaprak ailesinin ziyaretçileri vardı.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Vali Kaldırım tarafından aileye konteyner ev gönderilmesi talimatı üzerine harekete geçen AFAD ekipleri tarafından aileye konteyner ev verildi.

“YENİ EVLERİNE GEÇİŞİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Devletin her daim yanında olduklarını ifade eden Vali Kaldırım ve Vekil Ağar geçmiş olsun dileklerini aileye iletti. Burada bir açıklamada yapan Vali Kaldırım, "Yangın haberini ilk alır almaz gerekli kurumların bölgeye intikali sağlanması hususunda ivedi olarak talimatı verdik. Bende aileyi arayarak hemen görüştüm taleplerini anında karşıladık. AFAD, Sağlık ve Kızılay ekiplerimizi bölgeye yönlendirerek gerekli çalışmaları yaptık. Devletimiz her daim tüm vatandaşlarımızın yanındadır. Bu ailemizi de daha fazla mağdur olmadan tekrar kendi evlerine geçişini en yakın sürede sağlayacağız ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacağız. Kendilerini şimdilik konteyner evde bir süre misafir edeceğiz. Daha sonra sorunsuz bir şekilde yeni evlerine geçişini sağlayacağız" ifadelerinde bulundu.

Daha sonra belde merkezine geçerek vatandaşlarla bir araya geldiler, onlardan gelen sorun ve talepleri dinleyerek çözümü konusunda yardımcı olacaklarını ilettiler.