Faik İçmeli Aday Adayı Olacak Mı?

ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli, Elazığ Belediye Başkanlığına Aday Adayı olacak mı? Sorusunu yanıtladı. İçmeli, “Net söylüyorum; Elazığ Belediye Başkanlığı için aday değilim” dedi.

Faik İçmeli Aday Adayı Olacak Mı?

Kanal Fırat Ekranlarında canlı olarak yayınlanan ve Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programının konuğu ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli oldu.

Faik İçmeli Elazığ Belediye Başkanlığına Aday Adayı olacak mı sorusunu cevapladı.

İÇMELİ: ELAZIĞ İÇİN SİYASETİ DÜŞÜNMEDİM

Başkan Faik İçmeli, “Benim siyasi geçmişim var. Türkiye biliyor, Elazığ biliyor. Aktif siyaset yaptım. Ama hiçbir zaman için Elazığ için siyaseti düşünmedim. Neden? Temel ilkelerim var. Elazığ’da birçok insan siyasetten beklenti içinde. Ben 60 küsur yıldır İstanbul’da yaşıyorum, siyaseti İstanbul’da yaptım. Kalkıp siyaset için buraya gelmeyi düşünmedim. Net söylüyorum; Elazığ Belediye Başkanlığı için aday değilim. Teklif dahil gelse aday olmam. Bir göreve talip olmazsan, istemezsen emri vakilerle olmaz. Biz bir Sivil Toplum kuruluşuyuz. Bizim yönetimimizden, bizim derneklerimizden Elazığ Belediye Başkanlığına veya başka bir yerde Belediye Başkanlığına aday olursa biz o arkadaşımızı sonuna kadar destekleriz. Bunun örneğini de geçen seçimlerde yaptık” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 23:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

boşbeleş

Vedat
Vedat @elazığlı - 5 yıl Önce

Elazığ zaten dolu adamı sevmez

SIRADAKİ HABER

banner137