Fatih İmam Hatip Ortaokulu’nda Bilim Fuarı Açılışı

Fatih İmam Hatip Ortaokulu’nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının Açılışı gerçekleştirildi. Açılışı gerçekleşen fuarda öğrenciler projelerini tanıttı.

Fatih İmam Hatip Ortaokulu’nda Bilim Fuarı Açılışı

Önce Fatih İmam Hatip Ortaokulu’nda TÜBİTAK 4006 bilim fuarının açılışı yapıldı.

Ardından davetliler fuarı gezerek öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldı.

AKTAŞ: AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİ BİLİMSEL ÇALIŞMALARA TEŞVİK ETMEK

Fatih İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Harun Aktaş, “TÜBİTAK’a 24 proje sunduk. TÜBİTAK bilim kurulu tarafından 24 projemizin 23’ü onaylandı. Aralık ayında başlatmış olduğumuz çalışma Allah’a şükür bugün sunumunu gerçekleştirmiş olduk. Projemiz 23 projeden oluşuyor. 11 öğretmenimiz görevli danışman öğretmen olarak, 46 öğrencimiz bizzat görev aldı. Ve projeleri bu 46 öğrencimiz gerçekleştirdi. Amacımız; Öğrencilerimizin bilimsel çalışmalara teşvik etmek, her alanda bilimsel çalışmaları yaparak, öğrencilerin bu anlamdaki katkılarını ortaya koymaya çalışmaktır.

DAL: ÖĞRENCİLER İÇİN FARKLI BAKIŞ AÇILARI KAZANDIRMAYA ÇALIŞTIK

Proje koordinatörü Özcan Dal ise, “Okulumuzda bu sene ilk defa proje yaptık. Çok güzel geçti. Öğrenciler için bilimsel anlam da farklı etkinlikler, farklı bakış açıları kazandırmaya çalıştık. Yaklaşık olarak 50 öğrencimiz bu projelere katıldı. 23 projeyle TÜBİTAK bilim fuarını katılmış olduk. Süreç içerisin de çok keyifli anlarımız oldu. İnşallah devamının gelmesini bekliyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bilinmez
Bilinmez - 3 yıl Önce

Özledimyaa

Bilinmez
Bilinmez - 3 yıl Önce

Özledimyaa

SIRADAKİ HABER

banner137