Feci Kazada Hemşehrimiz Gül Hayatını Kaybetti

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü Genel Başkanı Elazığlı hemşehrimiz Özcan Gül, Malatya’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Tam bir ay önce Kanal Fırat canlı yayınına da katılan Özcan Gül, yetimhanede büyüdüğünü belirterek yapmış olduğu başarılı çalışmaları tek tek anlatmıştı.

Feci Kazada Hemşehrimiz Gül Hayatını Kaybetti

Bayrama sayılı günler kala, yürekleri yakan bir kaza haberi geldi.

Malatya – Kayseri Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında; Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü Genel Başkanı Elazığlı hemşehrimiz Özcan Gül hayatını kaybetti.

Malatya-Kayseri karayolu Akçadağ ilçesi Doğanlar yol ayrımı mevkiinde yaşanan feci kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken aralarında hemşehrimiz Özcan Gül’ün de olduğu 3 kişi ise yaralandı.

 

HEMŞEHRİMİZ GÜL HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan hemşehrimiz Özcan Gül ve 15 yaşındaki kızı Cansu Gül, hemen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü Genel Başkanı Özcan Gül, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan Özcan Gül’ün 15 yaşındaki kızı Cansu Gül’ün de yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

CENAZE NAMAZI YARIN MALATYA’DA KILINACAK

Hayatını kaybeden hemşerimiz Özcan Gül için cenaze namazı Pazartesi günü öğlen namazına müteakip Malatya Büyükşehir Mezarlığı Camisi’nde kılınacak. Merhum Gül, Malatya Büyükşehir Mezarlığı’na defnedilecek.

BİR AY ÖNCE KANAL FIRAT’IN CANLI YAYIN KONUĞU OLMUŞTU

Öte yandan merhum Özcan Gül, tam bir ay önce Kanal Fırat Televizyonu’nda Canan Gedik Ay’ın hazırlayıp sunduğu Fırat’ta Gündem programının canlı yayın konuğu olmuş ve değerlendirmelerde bulunmuştu. Kendisinin yetimhanede büyüdüğünü belirten Özcan Gül, yapmış olduğu başarılı çalışmaları anlatmıştı.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2019, 17:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137