Feci Kazada Ölü Sayısı 3'e Yükseldi!

Elazığ’da otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı feci kazada ölü sayısı 3’e yükseldi.

Feci Kazada Ölü Sayısı 3'e Yükseldi!

Kaza, merkeze bağlı Kuzey Çevre Yolu Necmettin Erbakan Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çaydaçıra Mahallesi'nden Zafran Mahallesi'ne seyreden 23 HT 937 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek 23 K 5497 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle araçlar savrularak hurdaya döndü. Kazada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralılar AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak hazır bekleyen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Kazada özel bir hastaneye kaldırılan yaralılardan biri daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ölenlerin sayısı 3’e yükselirken, diğer yaralıların da hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Öte yandan ölenlerin kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2021, 21:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Alp
Alp - 3 yıl Önce

Bu kazada emeği geçen Eski belediye başkanı, yolun İhale sürecindeki teknik ekipler,kontrol mühendisleri ve işi yapan yüklenici firmaya da ayrıca... Sadece milletin parasını çarçur etmiyorsunuz, sadece kul hakkı yemiyorsunuz, insanların canına da kastediyorsunuz. Elbette sürücü hataları trafik kazalarında ilk sırada ama bu karakterlere de doğru gözle bakılmalı

adnanelazığlı
adnanelazığlı - 3 yıl Önce

Bulvar değil orası ölüm yolu. Bu kaçıncı ölümlü kaza? Bu yolu böyle yapanlara ne zaman dokunacaksınız?

Elazığlı
Elazığlı - 3 yıl Önce

O bölgede eskiden beri süren inşaat için o yol eğri geçirilmiş olmasın. Google earth ten açip bakin yol neden düz değil.

Elazığlı
Elazığlı @Elazığlı - 3 yıl Önce

İmar planı olmayan yerde inşaat yapılamaz. Yolda, inşaat parseli de imar planı yapılırken belli olur. Birilerinin arsasından geçmesin arsaları bölünmesin ama aynı arsa yola sıfır olsun 25 m cephesi olsun bina yüksekliği serbest olsun dersen o yolu S şeklinde yaparsın. Yola cephesi olmayan yerde tabiki inşaat olmaz. Zafran neden önce kentsel dönüşüme alındı da sonra iptal edildi? Kim istedi? Kaç tane vatandaşın itiraz dilekçesi var? Kentsel dönüşüm olmasın diye?

ali2323
ali2323 @Elazığlı - 3 yıl Önce

hangi inşaat? zafran 30 sene nasılsa bugün de aynı. ayrıca o yol yapıldıktan sonra üst kısmında yeni inşaatlar yapıldı.

Ayhan
Ayhan - 3 yıl Önce

Vebalide günahıda orayı yol diye yapanın onay verenin boynuna. Bu kaçıncı kazadır.

Yol mu yolcu mu suçlu
Yol mu yolcu mu suçlu - 3 yıl Önce

Sürücü dediğin kişi yola gore hareket etmeli. Birkaç km uzunluğundaki yolda 150- 160 km hız yaparsan yola suç bulmayacaksin.

Elazığlı
Elazığlı @Yol mu yolcu mu suçlu - 3 yıl Önce

Elbetteki sürcünün hatası vardır, gaflete düşmüştür ancak sadece sürcüyü suçlu bulmak trafik değerlendirmesinde bile yok. Sürücü, kazaya karışan varsa yaya, yol vs vs değerlendirilir benim bildiğim.

SIRADAKİ HABER

banner137