Fethi Sekin Şehir Hastanesinde “Beyin ve Epilepsi Pili Ameliyatları” Başarı İle Uygulanıyor

Elazığ’a ve bölge illerine kaliteli sağlık hizmetleri sunan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi çalışmalarına devam ediyor.

Fethi Sekin Şehir Hastanesinde “Beyin ve Epilepsi Pili Ameliyatları” Başarı İle Uygulanıyor

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde beyin pili tükenen hasta ameliyat edilerek taburcu edildi.

Beyin ve Epilepsi pili takma/değiştirme operasyonları için farklı illere gitmek zorunda kalan Elazığ ve bölgedeki hastaların mağduriyetleri giderildi.          

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde, beyin ve Epilepsi pili takma/değiştirme operasyonları güvenle uygulanabilmekte.

Epilepsi pili ve beyin pili ameliyatları, ilaçların yeteri kadar sürede ve uygun çeşitlilikte kullanılmasına rağmen, nöbetlerin kontrol altına alınamadığı, ilaca dirençli epilepsi, ve ilaç tedavisine rağmen ilerleyen Parkinson hastalarında başvurulan bir cerrahi tedavi.

Beyin Cerrahisi Kliniğimizde başarı ile uygulanan, Parkinson ve Epilepsi hastalığının tedavisinde ihtiyaç duyulan beyin pili takma/değiştirme operasyonları, beyin cerrahi ameliyatları içerisinde en güvenli ameliyatlardan biridir.

Ameliyat süresi ortalama 4-5 saattir. Pil ömrü tükenen hastalarda yaklaşık yirmi dakika süren kısa bir ameliyatla eski pil çıkarılıp yerine yeni pil yerleştirilebilmektedir.

“AMELİYATI YAPILAN HASTAMIZ YENİ PİLİ ENTEGRE EDİLEREK TAKİPLERİNİN ARDINDAN İKİ GÜN SONRA ŞİFA İLE TABURCU EDİLDİ”

Fethi Sekin Şehir Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, “Yirmi beş yıldır Parkinson hastası olan ve kliniğimize Erzincan’dan başvuran 58 yaşındaki hastamıza 2011 yılında dış merkezde beyin pili yerleştirilmişti. Pil ömrü tükenmiş olan hastamız hastanemize başvurdu. Ameliyatı yapılan hastamız yeni pili entegre edilerek takiplerinin ardından iki gün sonra şifa ile taburcu edildi. Beyin Cerrahi Kliniğimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137