Elazığ ve çevre illerine, sağlıkta en ileri uygulamalar, son teknoloji ekipmanlar ve güçlü sağlık kadrosuyla hizmet veren Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin Onkoloji Servisi en ileri donanımla hizmet veriyor.

ÖZTÜRK: ONKOLOJİ SERVİSİMİZİN AÇILMASI HASTALARIMIZA UMUT IŞIĞI OLDU

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk, “Günümüzün en gelişmiş teknolojik donanımlarıyla hizmet veren hastanemizde kurulan Onkoloji Servisimiz  hasta kabulüne başlamıştır.16 yataklı Onkoloji Servisi’nin, Elazığ ve çevre illerden tedavi olmak için gelen hastalara umut ışığı oldu. İçerisinde bulunan banyo, tuvalet, televizyon, mini buzdolabı ve refakatçi koltuğu gibi donatılar bulunan odalarda, hastalar otel konforunda tedavi görüyorlar. Bölge halkına daha iyi hizmet sunmak için tüm teknolojik gelişmeleri ve en son tedavi yöntemlerini yakından takip ediyoruz. Aynı anda 9 hastaya bireysel odalarda kemoterapi hizmeti sunuyoruz. Onkoloji Servisimizde radyoterapi ve kemoterapiye ek olarak geliştirilen İmmünoterapi yönteminden hastalarımız faydalanabilmektedir. İmmünoterapi’nin, kanser hücresini taşıyan kişinin vücut direncini destekleyen, bağışıklığını arttıran ve kanser hücrelerini bu şekilde yok etmeye yardımcı olan son teknoloji bir yöntemdir” dedi.

YILDIZ: KENDİLERİNİ EVLERİNDE HİSSETMELERİ İÇİN DE TÜM ÇABAYI GÖSTERİYORUZ

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin Tıbbi Onkoloji Uzmanı Birol Yıldız, ‘’Kemoterapi ilaç hazırlama ünitemizde, tüm ilaçlar robotlar yardımıyla, hastanın ihtiyacı olan tam dozda ve steril bir ortamda hazırlanıyor. Kanser hastalarının, tedavi gördükleri süre boyunca kendilerini evlerinde hissetmeleri için de tüm çabayı gösteriyoruz. Hastalara aile sıcaklığında hizmet sunarak, tüm ihtiyaçlarını en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz” diye kaydetti.