Fethi Sekin’i Anma Programı Düzenlenecek

Dersaadet Elazığlılar Derneği, kahraman şehidimiz Fethi Sekin’i, şehadetinin yıldönümünde İstanbul’da düzenleyecekleri programla anacak. Program 5 Ocak Pazar günü Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı konferans salonunda gerçekleştirilecek.

Fethi Sekin’i Anma Programı Düzenlenecek

İstanbul’da dernek faaliyetlerini yürüten Dersaadet Elazığlılar Derneği, şehadetinin 3. Yıldönümünde Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin anısına program düzenledi.

PKK'lı 2 terörist, 5 Ocak 2017'de, İzmir Adliyesi'ne yönelik bombalı araç ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulundu.

Bu sırada silahını çekip, son mermisine kadar teröristlerle kahramanca çatışan polis memuru Fethi Sekin, kurşununun bitmesi üzerine vurularak, şehit oldu.

Ayrıca seken kurşunlardan birinin isabet etmesiyle adliye çalışanı mübaşir Musa Can da şehit düştü.

Çatışmada iki teröristten birini etkisiz hale getiren evli ve 3 çocuk babası Sekin, birçok insanın hayatını kurtardı.

Şehadetinin üçüncü yıldönümünde kahraman şehidimiz için düzenlene program 5 Ocak Pazar günü Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Selamlama ve açılış konuşmaları ile başlayacak olan programda Dünya Kuran Okuma Birincisi Elazığlı Habip Deveci, Kuran’ı kerim tilavetiyle yer alacak.

Tiyatro Sanatçısı Ahmet Yenilmez’in sunumlarıyla gerçekleştirilecek olan programda Eski İçişleri Bakanı ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar da konuşma yapacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137