FETÖ'CÜ Eski Doktor Saklandığı Gizli Merdiven Altı Odada Yakalandı

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan ve doktorluktan ihraç edilen kadın şüpheli, jandarma ekipleri tarafından köy evinde saklandığı gizli odada yakalandı.

FETÖ'CÜ Eski Doktor Saklandığı Gizli Merdiven Altı Odada Yakalandı

  Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışma yaptı. Çalışma kapsamında FETÖ/PDY'ye üye olma suçundan aranan meslekten ihraç edilmiş kadın doktor A.İ.'nin merkeze bağlı Örençay köyünde bir evde olduğu belirlendi. Bunun üzerine adrese operasyon düzenlendi. Şüpheli kadın jandarma tarafından merdiven basamaklarının altında kendisine yaptığı gizli odada yakalandı. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli jandarmaya görüldü.

 Şüphelinin aile hekimi olarak çalışırken 2016 yılında FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edildiği bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Korkut
Korkut - 4 yıl Önce

Yüzünü ,resmini gösterin ki bu vatan haini keşiş fettoşyan kahpesinin yüzüne tükürelim.Hirsizi, gaspçiyi,katili gosteriyorsunuzda bu kansizlari niye afiş etmiyorlar,hayret.Hala gizli bir korumami var.

Korkut bey e
Korkut bey e - 4 yıl Önce

Çok doğru, destek iolanlar, göz yumanlar, siyasi ayağı beraber ıslananlar InsaAllah onlar da hesabını hukuk çerçevesinde verirler gözlerimizle görürüz

SIRADAKİ HABER

banner137