Feyzi Gürtük Öğrencilerle Bir Araya Geldi

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı ilk ders zili bugün çaldı. Bu kapsamda, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk tarafından Elazığ Öğretmenevi önündeki Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. Ayrıca Gürtürk çeşitli okullarda öğrencileri ziyaret etti.

Feyzi Gürtük Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası etkinlikleri çerçevesinde bugün saat 10.00’da Öğretmen evi önündeki Atatürk anıtına Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk tarafından çelenk bırakıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı çelenk sunma töreninin ardından Milli Eğitim Müdürü Gürtürk okullara ziyaretlerde bulunarak öğretmen ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Müdür Gürtürk bugün 75. Yıl Anadolu Lisesi, Öğretmen Sıdıka Avar MTAL, Bahçelievler Ortaokulu, Mehmet Zeki Ortaokulu ve Gönül İhsan Tangülü İlkokulunda öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Müdür Gürtürk ziyaret ettiği okullardaki öğrencilerimiz ile sohbet ederek yeni eğitim öğretim yılının hepsine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Bahçelievler Ortaokulu’nda emekli öğretmenlerimizin de katılımı ile düzenlenen programa da katılan Müdür GÜRTÜRK, Vali Yardımcısı Mustafa Gül ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile emekli öğretmenlerimize plaket ve çiçek takdim ederek, hizmetleri için minnettar olduklarını ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137