İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Vedat Demiral ve Milli Eğitim Müdürlüğü Basın Sorumlusu Özcan Karakaya medya grubumuzu ziyaret etti.

Müdür Gürtürk, Televizyonumuz Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle tablo hediye etti.

GÜRTÜRK “BİZLERE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ DESTEKTEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kanal Fırat televizyonundan övgüyle bahseden İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtük, “Basın mensupları olarak yaptığınız iş zor ve meşakkatli bir iş ben bu işte arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizlere olan katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum olumlu gördüğünüz yerde destek verip olumsuz olduğu zamanda haklı eleştirileriniz oluyor biz her zaman diyoruz düzeltilmesi gereken bir konu varsa 4. Güç olan medyanın bu dile getirmesi bizde bu konuda kendimizi çek ederek varsa bir yanlışlık bunların düzeltilmesi ve giderilmesi adına çaba sarf ediyoruz” ifadelerine yer vererek, tekrar bizlere göstermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

GÜRTÜK’TEN OKUMA ALIŞKANLIĞI VURGUSU

17 Ocak tarihinde yarıyıl tatili olacağını hatırlatan Feyzi Gürtürk, “Burada öğrencilerimize şunu söylemek istiyorum mutlaka dinlenecekler eğlenecekler ama projemiz var malumunuz ‘Elazığ Her Yerde Okuyor’ bu projemiz 3. Yılını doldurdu mutlaka okuma alışkanlıkları edinsinler ki zaten çoğu öğrencimiz bunu edindi tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Okumanın önemli olduğunu dinimizde söylüyor ‘Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu’ diye söyleyen bir dinin mensuplarıyız bu yönden de bizim için çok önemli Elazığ eğitimi için ne yapılması gerekir diye sorarsanız Okumak, okumak, okumak derim” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARDAN BİTTİKTEN SONRA TAM GÜN EĞİTİME GEÇMEYİ PLANLIYORUZ”

Eski devlet hastanesinin yerinin Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devriyle de ilgili son durum hakkında bilgi veren Feyzi Gürtük, Hastane binamızın yerinde Okulumuzun yerini hazırladıktan sonra bu geçiş işlemleri tamamlanacak hastanenin yerinde; hem yıkıp yapma, hem dönüşüm hem de arsayı temize çıkarıp yeniden yapma şeklinde olacak çünkü bazı bölümleri uygun değil bu dönüşümlere inşallah Elazığ için güzel olacak ve özellikle merkezde arsamız yok Elazığ Ortaokulu, Mezre Ortaokulu, Dumlupınar İlkokulu, Gazi Ortaokulu ve İsmet Paşa İlkokulunu da içine alan bir çalışma olacak ve bittiği zaman Elazığ’da inşallah 2020 yılında tam gün eğitime geçmeye planlıyoruz” sözlerine yer verdi.