FHGC Başkanı Erdem’den Kanal 23’e Geçmiş Olsun Mesajı

Doruk Medya Genel Müdürü Yunus Evliyaoğlu’na ait araca akşam saatlerinde silahlı saldırı gerçekleşmişti. Saldırıyla ilgili açıklama yapan FHGC Başkanı Semih Erdem, “Kanal 23 ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

FHGC Başkanı Erdem’den Kanal 23’e Geçmiş Olsun Mesajı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FGHC) Başkanı Semih Erdem, Kanal 23 ve Doruk Medya Genel Müdürü Yunus Evliyaoğlu’na ait araca silahlı saldırısı düzenlenmesi ile ilgili açıklamada bulundu.

FHGC Başkanı Erdem açıklamasında; “Kanal 23 ve Doruk Medya Genel Müdürü Yunus Evliyaoğlu’na ait araca silahlı saldırısı düzenlendiğini üzüntü ile öğrendim. Öncelikle sevgili kardeşim meslektaşım Yunus Evliyaoğlu başta olmak üzere tüm Kanal 23 ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Televizyonun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerden polisimizin yola çıkarak şüpheli 2 şahsı en kısa sürede yakalanmasını ve olayı tüm iç yüzüyle aydınlatmasını ümit ediyorum. Benzer bir hadisenin bir daha hiç bir şekilde hiç bir kimseye ve medya kuruluşuna yapılmaması için adli süreçte şüphelilerin tespit edilmesinden sonra ağır şekilde cezalandırılmasını bekliyorum. Şahsım ve yönetin kurulu arkadaşlarımızın bu sürecin takipçisi olacağını belirtmek isterim. Tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2020, 20:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gakgo
gakgo - 3 yıl Önce

sebebi ne bilen va mı

SIRADAKİ HABER

banner137