FHGC Başkanı Semih Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri medya grubumuzu ziyaret etti.

Genel yayın yönetmenimiz Zeki Akbıyık’la bir araya gelen heyet, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile düzenleyecekleri gece ile ilgili istişarelerde bulundular.

ERDEM: TÜM GAZETECİLERİMİZE AÇIK BİR ETKİNLİK YAPACAĞIZ

Düzenleyecekleri gece ile ilgili bilgi veren FHGC Başkanı Semih Erdem, "Televizyon kanallarımızı da bu konuyla ilgili ziyaret ettik. Kanal 23’ten Kanal Fırat’a geldik. Şimdi sizleri ziyaret ediyoruz. Buradan da gerçi davetiyelerinizi vereceğiz. Fırat Havzası Gazetecilik Cemiyetine üye olan veya olmayan tüm gazetecilerimize açık bir etkinlik yapacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu konu ile ilgili çalışma yapmak için televizyonlarımızı ve yerel gazetelerimizi ziyaret ettik. Bunun için sizleri ziyaret etti” dedi.

ERDEM: ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

Etkinliğin içeriğiyle ilgili de bilgi veren Başkan Erdem, “Etkinliğin içeriği ile ilgili bu Türkiye de ilk defa oldu. Altını çizmekte fayda görüyorum. Biz 60 tane gazetecimize cemiyetimize üye olsun veya olmasın plaket verdik. Saha da olanlara. Yani sizin çalışmak da olduğunuz kurumlardan bize verilen liste çerçevesinde. Hiçbir ayrım gözetmeden o listeye göre plaket verdik. Yine bu sene de üyemiz olsun olmasın 10 Ocak çalışan gazeteciler günümüze, gecemize herkesi bekliyoruz. Yine çeşitli hediyeler vermeyi düşünüyoruz. Plaket değil de herkese gücümüzün, bütçemizin yettiği kadar çam sakızı çoban armağanı hediye vermeyi düşünüyoruz. O gece eğlence olsun diyoruz” diye kaydetti.