Fidanlar Fidanlarla Büyüyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “fidanlar fidanlarla büyüyor” ağaçlandırma seferberliği kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirile fidan dikiminde Elazığ’da yer aldı.

Fidanlar Fidanlarla Büyüyecek

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan “Fidanlar Fidanlarla Büyüyor Ağaçlandırma İşbirliği” protokolü kapsamında Elazığ’da öğrenciler, fidanları toprakla buluşturdu.

ÖĞRENCİLER

“HERKESE TAVSİYE EDERİM”

Atakan Türk, “bence güzel bir kampanya olmuş, herkese tavsiye ederim” dedi.

“STRES ATAN BİR ŞEY OLDU”

Elanur Cirit, “ bizim için çok güzel stres atan bir şey oldu. Çok eğlendik burada. En azından ben ve arkadaşlarım çok eğlendik, çok güzeldi” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan proje kapsamında eş zamanlı olarak tüm yurtta fidan dikimi gerçekleştirdi. Elazığ’da da öğrenciler, Meşeli Köyü’nün dağlarını yeşillendirdi.

POLAT: BUGÜN İLK FİDANLARI DİKİYORUZ

Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, “Bizde Elazığ’da ilkokul, ortaokul çağındaki öğrencilerimizle birlikte ilk fidanlarımızı dikiyoruz. Elazığ ilimizde 2 bin 600 öğrenci ilkokul, ortaokul çağındaki 2 bin 600 öğrencimiz için bugün ilk fidanları dikiyoruz. Bu alanda 2 bin 600 tane öğrencilerimiz için fidan dikeceğiz. Bu projede amaç hem çocuklarımızın bu yaşlarda toprakla haşır neşir olmaları hem çevre bilincini oluşturmak bundan sonra ki çevre bilinci, doğayla ilgili çocuklarımızın daha hassas olması ve kamuoyunda yapılan çalışmaların daha iyi tanıtılması açısından bugün burada çocuklarımızla birlikte Milli Eğitim’le yaptığımız ortak protokol kapsamında fidan dikiyoruz. Tüm Türkiye’de saat 13.00’da fidan dikilmeye başlandı Sayın Cumhurbaşkanımız da Ankara da katılacak programa. İnşallah çocuklarımızın diktiği fidanlar çocuklarımızla birlikte büyüyecek” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137