“Filistin Gazze” Resim Sergisi

Şehit Önder Pınar Ortaokulu’nda “Filistin Gazze “ adlı resim sergisi açıldı. Sergiye şehidimizin annesi Songül ve babası Muzaffer Pınar’da katıldı.

“Filistin Gazze” Resim Sergisi

Filistin’de Müslümanlara yapılan katliama dikkat çekmek amacıyla Şehit Önder Pınar Ortaokulu öğrencileri tarafından “Filistin Gazze “ adlı resim sergisi açıldı.

Sergi açılışına şehidimizin annesi Songül, babası Muzaffer Pınar, Eğitim Bir Sen Başkanı İbrahim Bahşi ve misafirler katıldı.

Açılışın ardından öğrenciler yaptıkları resimlerle ilgili bilgi verdi.

Sergide öğrenciler tarafından şiirler ve Kuran’ı kerim okudu.

BAHŞİ: EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Eğitim Bir Sen Başkanı İbrahim Bahşi, “Siyonist İsrail’in terörist İsrail’in bu yaptığı zulmün farkına varmaları ve oradaki kardeşlerimizin, oradaki Müslümanların, oradaki çocukların yaşadığı işkenceyi görmeleri açısından bir farkındalık, bir duyarlılık oluşturduğunu gördük. Ben başta Sayın okul müdürümüze ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

MUNZUR: ACININ KARŞISINDAKİ HAYSİYET KALESİYİZ

Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Emine Munzur da, “Gazze insanlık hattıdır. Kendisine uzanan namahrem ellere direnen yurttur Gazze. Ve şimdi bizler Hz. İbrahim’in ateşine su taşıyan karınca misali Gazze’deki masumlar için ayaktayız. Beytülmalimdeki mağdurlar için arayıştayız. Türk ve İslam yurtlarının feryatlarından dolayı yastayız. Yaşanan her acının karşısındaki haysiyet kalesiyiz. Çünkü biz büyük Türk Milletiyiz” şeklinde konuştu.

Sergide, şehidimiz Önder Pınar’ın babası Muzaffer Pınar ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi’ye resim hediye edildi.

,

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137