Halk Eğitim Merkezi Kurs Öğretmenleri ve kursiyerlerin, filografi sanatıyla ortaya çıkardıkları eserler, beğeniye sunuldu.

Çivi ve tele dokunuşlarla ortaya çıkarılan ürünlerin yer aldığı serginin açılışına Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Yıldırım, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Atıcı, Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, DASK Bölge Temsilcisi Hayrettin Karakaya, kurs öğretmenleri ve kursiyerler katıldı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Yıldırım, Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, DASK Bölge Temsilcisi Hayrettin Karakaya

sergide emeği geçenleri tebrik etti.

ATICI: PAZARTESİ GÜNÜ YİNE AYNI YERDE İKİNCİ BİR SERGİ AÇACAĞIZ

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Atıcı, Elazığ’da bin 600 kurs düzenlediklerini belirterek, “Bugün filografi sanatı üzerine açmış olduğumuz sergimizin ürünlerini vatandaşlarımıza sunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada açmış olduğumuz sergide şu an 100’ün üzerinde tablomuz var. Biz buna çivi ile telin aşkı diyoruz. Avrupalılar bunu tedavide kullanıyor. Vatandaşlarımız bizi her gün televizyonda görüp bu ne kadar açılış diyor ama bizim kurslarımız şu an, şehrimizde 1600 kurs, 40 bin kursiyere hizmet veriyoruz. Bu kurlardaki ürünlerimizi sergilemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sergimiz Pazar günü akşam10’a kadar devam edecek. Pazartesi günü yine aynı yerde ikinci bir sergi açacağız. Bu sergiye de değerli halkımızı davet ediyorum” dedi.

Sergi, Pazar gününe kadar açık olacak.