Fırat EDAŞ, Keban'da Muhtarlarla Buluştu

Fırat EDAŞ, 2017 yılında gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirmek ve 2018 yılı planlarını aktarmak üzere Keban ve ilçeye bağlı köy muhtarlarıyla bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Fırat EDAŞ, Keban'da Muhtarlarla Buluştu

Fırat EDAŞ dağıtım bölgesi içinde yer alan Elazığ’daki faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Fırat EDAŞ, Keban ve ilçeye bağlı köy muhtarlarıyla 2017’de yapılan çalışmaları değerlendirmek ve 2018’de yapılması planlanan faaliyetleri aktarmak üzere buluşma gerçekleştirdi.

Keban Öğretmenevi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda, bölge için 2017 yılında gerçekleştirilen bakım-onarım ve yatırım çalışmaları hakkında genel bilgi verilerek memnuniyet ve hizmet kalitesi hakkında görüşüldü. Ek olarak, 2018 yılı içinde ilçede yapılması planlanan çalışmalar hakkında genel bilgilendirme yapıldı.

Fırat EDAŞ yetkilileri, benzer bilgilendirme toplantılarının Elazığ’ın tüm ilçelerinde düzenleneceğini bildirirken; bu tarz toplantıların ilçelerdeki talep ve ihtiyaçların değerlendirilmesi noktasında faydalı olduğunu vurguladı.

Yetkililer, bölge yönetimleriyle özverili ekip çalışması yürüterek, bölgede hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetinin artırılmasının hedeflendiğini kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137