Fırat EDAŞ’tan Çalışanlara İlk Yardım Eğitimi

Fırat EDAŞ, her alanda düzenlediği eğitimlerle çalışanlarının gelişimine katkı koymayı da ihmal etmiyor. Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., düzenlediği ilk yardım eğitimleri ile çalışanlarını bilinçlendirdi.

Fırat EDAŞ’tan Çalışanlara İlk Yardım Eğitimi

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., düzenlediği ilk yardım eğitimleri ile çalışanlarını bilinçlendirdi.

İş güvenliği bilinci ile kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmetini en iyi şekilde vermenin gayretiyle çalışmalarını gerçekleştiren Fırat EDAŞ, her alanda düzenlediği eğitimlerle çalışanlarının gelişimine katkı koymayı da ihmal etmiyor. 

Yaz aylarında özellikle sahada karşılaşılan böcek ve yılan sokmaları ile ilgili Fırat EDAŞ; sorumluluk bölgesi Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli illerinde çalışanlarına ilk yardım eğitimleri düzenledi. Yoğun katılım sağlanan eğitimlerde böcek ve yılan sokması durumlarında doğru ve yanlış yapılan ilk yardım uygulamalarının örnekleri, konusunda uzman eğitmenler tarafından slaytlar eşliğinde teorik ve uygulamalı olarak çalışanlara aktarıldı.

Çalışanların bilgi ve becerilerine katkı sağlayan pek çok farklı içeriklere sahip eğitimlerin Fırat EDAŞ’ta aralıksız devam edeceğinin altı çizildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2019, 17:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137