Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ERDEM: BAŞARILI OLACAĞINIZA İNANIYORUZ

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Cemiyet Başkanı Semih Erdem, Başkan Şerifoğulları’na başarılar dileyerek, “Allah sizi utandırmasın. Görevinizde başarılar diliyorum. Sizi ziyaretimizin sebeplerinden biri de bizim kuruluş yıl dönümümüzle ilgili sizi davet etmek. 26 Nisan’da kuruluş yıl dönümüzü kutlayacağız. Hem hayırlı olsun ziyareti için geldik hm de gecemize davet etmek için geldik. Allah utandırmasın. Gençsiniz. Gençliğinizin verdiği enerji performansla. Zaten başarılı olacağınıza inanıyoruz. Geçmişte yaptıklarınızla sizi tanıyoruz sizi biliyoruz. Allah utandırmasın. Hayırlı olsun tekrar göreviniz”diye kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: BASIN BİZİM GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ

Elazığ Belediye Başkan Şahin Şerifoğulları ise değerlendirmesinde basının önemine değinerek, “Her defasında vurguluyoruz. Basın bizim gözümüz, kulağımız, vatandaşla aramızdaki diyaloğu kurma noktasında ciddi bağımız. Bu noktada basın mensuplarımızla seçim propaganda sürecinde de her zaman Elazığ’ın çıkarları noktasında her türlü eleştiriye açık olacağımızı ve basın mensuplarımızla istişareli bir şekilde bu şehrimizi yürüteceğimizi vurgulamıştık. Bugün yine aynı yerde aynı noktadayız. Basın mensuplarımızla birlikte, şehrimizin tüm katmanları ile birlikte biz mantığı ile hareket edeceğiz ve Elâzığ’ımıza güzel hizmetler yapmayı inşallah rabbim bize nasip eder. Ben Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. 26 Nisan’da planladıkları Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetinin kuruluş yıldönümü kutlamaları programı içerisinde de bizlere davetiye noktasında kendileri bizleri davet ettiler”dedi.