Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Bölümü Hizmetlerini Sürdürüyor

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde yürütülen göğüs cerrahisi işlemleri ile ilgili Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Akın Eraslan Balcı açıklamalarda bulundu.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Bölümü Hizmetlerini Sürdürüyor

Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Kliniğinde kapalı akciğer kanseri cerrahisi işlemleri tüm hızıyla devam ediyor.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Akın Eraslan Balcı, Göğüs Cerrahisi Kliniğinde kapalı akciğer kanseri cerrahisi işlemleri hakkında Göğüs Cerrahisi ekibi ile beraber bilgiler verdi.

BALCI: AMELİYATLARDA OLDUKÇA BAŞARILI BİR KLİNİK HALİNE GELDİK

Prof. Dr. Akın Eraslan Balcı, Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Kliniğinde yaklaşık 10 yıldır video yardımlı torakoskopik cerrahi denilen kapalı ameliyatlar yaptıklarını, Fırat Üniversitesi Hastanesi yönetiminin yaptığı yeni alımlarla yaptıkları ameliyatlar için gerekli donanıma sahip olduklarını, yönetimin kendilerine sağladığı kolaylık sayesinde kapalı ameliyatları daha fazla yaptıklarını, özellikle kanser cerrahisinde ameliyatlarda oldukça başarılı bir klinik haline geldiklerini ifade etti.

BALCI: DAHA FAZLA HİZMET VERMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Prof. Dr. Akın Eraslan Balcı, cerrahi ekiple beraber çeşitli lobektomi, segmentektomi adı verilen kanser ameliyatlarını kapalı bir şekilde yaptıklarını ayrıca göğüs duvar deformitelerini de kapalı ameliyat şeklinde göğüs cerrahisi kliniğinde yaptıklarını, halkımıza kapalı ameliyatlar konusunda daha fazla hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

ÇAKMAK: HALKIMIZA EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERMENİN GAYRETİ İÇİNDEYİZ

Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muharrem Çakmak da günümüze uygun cerrahi yaklaşımların tümünün göğüs cerrahisi servisinde yapıldığını ve halkımıza en iyi şekilde hizmet vermenin gayreti içinde olduklarını söyledi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Siyami Aydın da açıklamalarda bulundu.

AYDIN: GÖĞÜS CERRAHİSİ KLİNİĞİNİ ÇOK DAHA İYİ BİR SEVİYEYE GETİRDİK

Dr. Öğretim Üyesi Siyami Aydın, 2022 yılında çok sayıda kapalı cerrahi ameliyat yaparak Fırat Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Kliniğini çok daha iyi bir seviyeye getirdiklerini ve bundan sonrada bu kliniği daha iyi yerlere getirmenin gayreti içinde olacaklarını ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137