Fırat Üniversitesi Hastanesi “Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi” Aldı

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, “Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi” aldıklarını açıkladı. Başhekim Prof. Dr. Kaygusuz yaptığı açıklamada “Çok rahat bir şekilde hasta kabul edeceğimizi ve bu tür hastalara sağlık hizmeti vereceğimizi belirtmek isterim” dedi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi “Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi” Aldı

Fırat üniversitesi Hastanesi “Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi” almaya hak kazanarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, “Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi”  aldıklarını “Halkımıza müjdeli bir haber vermek istiyorum” diyerek duyurdu.

KAYGUSUZ: ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ YETKİ BELGESİNİ ALDIĞIMIZI DA DUYURMAK İSTEDİM

Başhekimi Kaygusuz, “Fırat Üniversitesi hastanesi olarak bilindiği üzere gerek ilimize gerekse bölgemize hizmet vermeye devam ediyoruz. Bugüne kadar ilimiz, bölgemiz ve ülkemizin diğer illerinden de birçok hasta kabul edip tedavilerini gerçekleştirdik. Bugün halkamıza müjdeli bir haber vermek istiyorum. Uluslararası sağlık turizmi yetki belgesini aldığımızı da duyurmak istedim. Böylelikle bu belge ile yurt dışında da hasta gelebilecek ve tedavilerini yaptırabilecekler. Yine bu belge ile hastanemizin tüm birimlerinde sağlık hizmeti alabilecekler. Eskiden yurtdışından gelen hastalar sosyal güvenceleri nedeni ile ödemelerinde sorun yaşıyorlardı. Aldığımız “Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi” sayesinde artık bu sorun ortadan kalmış oldu. Bundan sonra yurtdışından artık çok rahat bir şekilde hasta kabul edeceğimizi ve bu tür hastalara sağlık hizmeti vereceğimizi belirtmek isterim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
tuncay
tuncay - 2 yıl Önce

suriyelilere bakıyorsunuz ya bedavadan al sana ulusarası sağlık hizmeti, üstüne talibanı İŞİD i gelir bal kaymak :)

SIRADAKİ HABER

banner137