Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde Hastalara Müzik Dinletisi

Fırat Üniversitesi Hastanesi Nöroloji bölümünde yatan hasta ve hasta yakınlarına moral ve motivasyon amaçlı müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde Hastalara Müzik Dinletisi

Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde Nöroloji bölümünde yatan hasta ve hasta yakınlarına moral ve motivasyon amaçlı müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Kliniğinde yatan hasta, hasta yakınları ve çalışan personellerin katıldığı müzik dinletisine personel ve hastalarda eşlik ettiler.

Gerçekleştirilen müzik dinletisini memnuniyetle karşılayan hastalar müzik dinletisinin kendilerine âdeta ‘ilaç gibi geldiğini’ söylediler.

AYTAÇ: HASTALARIMIZI MUTLU ETME ADINA ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Fırat Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emrah Aytaç, “Nörolojik hastalıklar kronik hastalıkladır. hastaların uzun süre bu hastalıklar ile mücadele ettiği için hastaların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amacı ile doktor arkadaşlarımızla hastalara bir müzik dinletisi gerçekleştirdik. hastalar ile güzel vakit geçirip moral ve motivasyonlarını üst düzeye çıkarmaya çalışıyoruz, bir sonraki süreçte yine hastalarımızı mutlu etme adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137