Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan ARTAŞ’ın oturum başkanlığını yaptığı sempozyumda konuşma yapan ‘Fırat Üniversitesi Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mustafa Yıldız, “Uygulamada yaşanan sorunlara yönelik hastane okul işbirliği” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Yıldız, yaptığı sunumda Staj yapan öğrencilerin daha kaliteli staj yapmaları için okul hastane işbirliğinin öneminden bahsetti. Mustafa Yıldız, özellikle stajların başlangıcında öğretim görevlileri ile hemşirelik hizmetleri müdürlüğünün işbirliği yaparak staj sürelerinin planlanması ve yaşanan sorunların çözümü noktasında toplantılar yapılması gerektiğinin altını çizerek, bu tür sempozyumların sürekli hale getirilmesinin farkındalığı arttıracağını söyledi.

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Kırkıl tarafından günün anlam ve önemine binaen Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Gökhan Artaş’a ve Fırat Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdür yardımcısı Mustafa Yıldız’a teşekkür belgesi ve onurluk takdimi yapıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen ve oldukça verimli geçen sempozyuma Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Kırkıl’ın yanı sıra çok sayıda öğretim üyesi, akademisyen, yönetici ve sağlık çalışanları katıldı.