Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ile Elazığ İŞKUR İl Müdürlüğü arasında “Mesleki Eğitim Kursları Açılması” işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol imza törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Kenan Peker katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı, düzenleyecekleri Mesleki Eğitim kurslarıyla öğrencilerin iş arama becerilerini geliştirmeleri ve okul sonrası işe yerleştirilmelerini kolaylaştırmak amacıyla bu projeleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mesleki Eğitimi geliştirmek adına yapılan işbirliği protokolünü imzalamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ da, Üniversite olarak bütün paydaş kuruluşlarla olduğu gibi İŞKUR İl Müdürlüğü ile de sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Mesleki Eğitim Kursları Açılması işbirliği protokolü, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ile İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı arasında imzalandı.