24 saat açık olan kütüphanede ders çalışmak için sabahlayan öğrenciler, yapılan pasta ve çorba ikramları ile aile sıcaklığını da yaşayarak oldukça mutlu oldu.

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş ve Kadın Kolları üyeleri tarafından yapılan birbirinden güzel yiyecekler öğrencilere ikram edilerek, sabaha kadar ders çalışan öğrencilere doping oldu.

YILMAZ: ELAZIĞ’IN MİSAFİRPERVERLİĞİNİ ÖĞRENCİLERİMİZE TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Yılmaz’ın eşi Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Üyesi Mesude Yılmaz etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada “Fırat Üniversitesi olarak biz bir aileyiz. Biliyoruz ki ailedeki bireyler mutlu olursa o aile daha güzel daha verimli bir aile haline gelir. Bizler de Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu olarak başta şehrimize dışarıdan gelen öğrencilerimizi bir nebzede olsa mutlu edebilmek adına, anne eli değmiş bir şeyler yiyebilmeleri adına, bu şehirde yalnız olmadıklarını hissetmeleri adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu güzel etkinlikte bizlere yardımcı olan değerli annelerimize çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize bu mutluluğu yaşatmak bizleri de çok mutlu ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Elazığ’ın misafirperverliğini öğrencilerimize tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Geç saatlerde anne eli değerek hazırlanan ikramları alan öğrenciler de Fırat Üniversitesinde oldukları için mutluluklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.