Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu’ndan Kermes

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. İki gün sürecek kermeste elde edilecek gelirle öğrencilere burs imkânı sağlanacak.

Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu’ndan Kermes

Öğrenci Destek Birimi yararına Fırat üniversitesi Kadınlar kolu tarafından kermes düzenlendi.

Gönüllü kadınların yaptığı birbirinden leziz yemekler ve pastalar 2 gün boyunca açık olacak kermesle satışa sunuldu.

Kermesten elde edilecek gelirler üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak iletilecek.

Fırat Üniversitesi’nde idari ve akademik olarak görev yapan kadınlarda kermese destek vererek, sağlanacak gelirle öğrencilere fayda sağlamayı hedeflediklerini kaydettiler.

ERÖKSÜZ: BURS OLARAK DAĞITILACAK

Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Eröksüz, “Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Öğrenci Destek Birimi 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında onlara maddi katkı sağlamak amacıyla onlara böyle gıda kermesi düzenledi. Başta Kadınlar Kolu Başkanı Fırat Üniversitesi Rektörünün eşi Sayın Günay Demirdağ olmak üzere üniversitemizin kadınları bu organizasyonda gönüllü olarak yer aldılar. Hepsi el emeği göz nuru bir şeyler yaptılar ve bugün üniversitemizde bunları satışa sunuyoruz ve elde edilecek gelirler bu dönemde maddi durumu yetersiz olan öğrencilere burs olarak dağıtılacak” dedi.

ÖZKAN: ÖĞRENCİLER YARARINA DÜZENLENEN BİR KERMES

Fırat Üniversitesi Özel Kalem Müdürü Nurcihan Özkan, “Hanımlarımızın yaptığı bu merkezde bulunuyoruz. Öğrenciler yararına düzenlenen bir kermes. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi bekliyoruz. Yarında devam edecek kermesimiz. 2 gün sürecek” diye kaydetti.

BAŞUSTA: İNŞALLAH İYİ BİR GELİR ELDE EDERİZ

Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Asiye Başusta, “Durumu iyi olmayan öğrencilerimiz için bir kermes düzenledik. Kermesten elde edeceğimiz geliri öğrencilerimize burs olarak taktim edeceğiz. Hayırlı uğurlu olur inşallah iyi bir gelir elde ederiz” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137