Fırat Üniversitesi Rektörlüğü her sene olduğu gibi bu senede ramazan ayı nedeniyle iftar programı düzenledi. Akademik ve idari personelle bir araya geldi.

İftar programında konuşma yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbettin Demirdağ,” Her sene olduğu gibi bu senede Fırat Üniversitesi Rektörlüğü olarak idari ve akademik başta olmak üzere bütün personelimizle bir araya geleceğimiz bir iftar programı düzenledik. Bu programda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum”dedi.

Ramazan ayının hem manevi yönden, hem de birçok nefis terbiyesi yönünden önemli aylardan biri olduğunu belirten Rektör Demirdağ,”Bize farz olan orucumuzu tuttuk. Tüm personelimizle bir araya geldik. Amacımız bu ramazan vesilesi ile biraya gelmek. Hem akademik hem de idari personelimiz aynı masada, rastgele dağılarak kaynaşmasını sağlamaktı amacımız. Böylece ramazanın anlamını idrak etmek açısından programı düzenledik. Ramazan ayının başta tüm İslam âlemi olmak üzere bütün insanlığa huzur getirmesini, barış getirmesini diliyorum”diye konuştu.

 Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbettin Demirdağ ,”Ramazan ayında en önemli şeylerden biri filtre ve zekâtın verildiği, yeterli miktarda gıdaya ulaşmayan insanlarında hatırlandığı önemli günlerden biri. Ve yine ramazanda dayanışma duygularının maksimum olduğu günlerden biri. Bu vesile ile de ramazan ayı çok anlamlı bir ay”dedi.