Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin teorikte aldıkları bilgileri pratiğe dökebilmeleri için Üniversite evinin ikinci katında uygulama mutfağı açıldı.
Üniversite Evi 2. katında bulunan uygulama mutfağının açılış programına, Vali Dr. Ömer Toraman, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karaşit, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Demirbağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının müdürleri, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Taner Şengün, Aşçılık Programı öğretim üyeleri, öğrenciler ile davetliler katıldı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Taner Şengün, aşçılık okulunun büyük bir ilgi gördüğünü belirterek, bölümde alanında uzman hocaların görev yaptığını söyledi.
Açılışın ardından Elazığ Valisi Doktor Ömer Toraman, öğrencilerle sohbet etti.
sahte dil belgesi ile prof olan zübük taner değil mi bu?...zerre ingilizce bilmeden, başkalarının telefonla cevap göndermesiyle sınavı geçen...uzman hocalarmış:)...sevsinler
Çok ciddi bir itham hoca yarın televizyona çıkıp size ingilizce cevap vermeli ve bütün konuşmasında ingilizce konuşmalı