Fırat Üniversitesi; Elazığ Çaydaçıra Kavşağı’nda “Ölürüm Türkiyem” şarkısının koro olarak seslendirildiği bir video hazırladı.

Hazırlanan video, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında Fırat Üniversitesi resmi twitter hesabından paylaşıldı.

101. YILA ÖZEL VİDEO

“Ölürüm Türkiyem” eseri Fırat Üniversitesi’nin hesabında, “Irmağının akışına ölürüm Türkiyem Türkiye Bayrağı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yılını ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz…” açıklaması ile paylaşıldı. Elazığlı sanatçı Onur Tosun’un seslendirdiği ve öğrencilerin de eşlik ettiği şarkı kısa süre içerisinde sosyal medyada büyük beğeni topladı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YÜREĞİNİZE SAĞLIK GENÇLER

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da Fırat Üniversitesi’nin paylaşmış olduğu videoyu paylaşarak, “Sesinize, sözünüze, yüreğinize sağlık gençler” dedi.

REKTÖR PROF. DR. GÖKTAŞ: SİZLERİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş da “Aziz şehrimizin güzel üniversitesinin sevgili öğrencileri, sizleri gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

VİDEO BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Elazığ’da il yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda vatandaş tarafından paylaşılan video kısa süre içerisinde beğeni topladı.

İŞTE BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN O VİDEO;