İMKON Yönetim Kurulu üyesi ve Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl, Form Elazığ AVM ile alakalı açıklama yaptı. Avcıl, ELMÜTDER Yönetim Kurulu istişare toplantısı konuğu olan Olgunlar Mahallesi Muhtarı Hikmet Dursun’un sorunlarını dinledi.

Dursun, Forum Elazığ arazisinin atıl durumda olduğunu, hiçbir çalışmanın yapılmadığı bununda vatandaş tarafından tepkiyle karşılandığını dile getirdi. Öte yandan bir yıllık bir süre zarfı boyunca çivi çakılmayan bu yapının ne zaman faal duruma geçeceği konusunda bilgi alış verişinde bulundu.

FORM ELAZIĞ ÇOK YAKINDA FAAL DURUMA GEÇECEK

Avcıl yaptığı açıklamada, "Öncelikle bu konu ile alakalı duyarlılığını gösteren olgunlar mahallesi muhtarımız sayın Hikmet Dursun'a teşekkür ederim. Bilinmiş olunmalıdır ki mahallenin sorunu bizim sorunumuzdur. Bu konuyu en kısa zamanda çözüme kavuşturacağımızı söylemek isterim" dedi.

Avcıl, Forum Elazığ inşaatını yüklenen firma yapı denetim ile temas haline geçtiğini yetkililerin en kısa zamanda inşaatın başlayacağının müjdesini verdi.

SEÇİM SONUNA KALDI

Kentsel Dönüşüm ile ilgili sorunlarında olduğunu belirten Dursun, yönetim kurulu üyelerinden konu ile alakalı bir takım bilgiler aldı. 

Teknik ve yönetmenliğin detaylarını anlatan yönetim kurulu üyeleri çözümün seçim sonuna kaldığını, seçime kadar normal şekilde devam edeceğini dile getirdiler.