FÜ Futbolcuları, Gruptan Çıkacaklarına Eminler

İç sahada oynadığı son maçını da kazanarak 3’de 3 yapan ve 9 puanla liderliğini devam ettiren Mediline Hospital Fırat Üniversitersi’nde futbolcular Ebubekir, Emrah ve Ertan gruptan çıkacaklarına inandıklarını belirterek, “biz inandık; sizler de inanın” mesajını verdiler.

FÜ Futbolcuları, Gruptan Çıkacaklarına Eminler

Pazar günü kendi sahasında oynadığı son iç saha maçında Erzincan Ulalarspor’u da 1-0’lık sonuçla geçerek 3 maçta aldığı 9 puanla yoluna emin adımlarla devam eden lider Mediline Hospital Fırat Üniversitesi’nde maç sonu değerlendirmede bulunan futbolcular, bu galibiyetle gruptan çıkacaklarını belirterek, Elazığ’ı final maçlarında da en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.

Futbolculardan Ebubekir Yardım, bir sonraki Bingöl Karlıova maçını da alıp grup lideri olarak finallere gitmek istediklerini söyledi.

Takımın tecrübeli isimlerinden kaleci Emrah Gür de yaptığı değerlendirmede, Erzincan Ulalarspor maçının gruptan çıkma adına çok önemli bir maç olduğunu belirtirken, Bingöl maçını da alıp, finallerde Elazığ’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Erzincan Ulalarspor karşısında takımını galibiyete taşıyan golü kaydeden Ertan Karlıdağ ise daha fazla çalışarak finallerde hep birlikte başarı elde edeceğiz derken, biz inandık; siz de inanın. Başaracağız” açıklamasını yaptı.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137