F.Ü Spor Kulübü İle Mediline Hospital Sponsorluk Anlaşması Yaptı

İlimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takımlardan Fırat Üniversitesi Mediline Hastanesi ile isim ve forma sponsorluk anlaşması yaptı

F.Ü Spor Kulübü İle Mediline Hospital Sponsorluk Anlaşması Yaptı

İlimizi bölgesel amatör ligde temsil edecek takımlardan Fırat Üniversitesi, ilimizde faaliyet gösteren özel hastanelerden Mediline Hospital ile isim ve forma sponsorluk anlaşması yaptı.

Mediline Hospital hastanesi’nde gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasına F.Ü spor kulübü başkanı Eyüp Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri ve Mediline Hospital hastanesi yönetim kurulu başkanı Muhittin Siğergök katıldı.

YILDIRIM: TABİ Kİ BU TAMAMEN BİR SPONSORLUK ANLAŞMASI OLARAK KABUL ETMİYORUZ

F.Ü spor kulüp başkanı Eyüp Yıldırım, “Bugün zaten burada bulunma sebeplerimizden bir tanesi de Muhittin Bey sağ olsun bizi bugüne davet etti. Görüşmelerimiz de olumlu bir şekilde devam etti ve sonuçlandı. Mediline Hospital Hastanesi’ne çok çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bize yapmış oldukları destek ve katkılarından dolayı. Tabi ki bu tamamen bir sponsorluk anlaşması olarak kabul etmiyoruz. Biz Mediline Hastanesi’ni Fırat Üniversitesi Futbol Kulübü’nün bir destekçisi olarak tabi ki her zaman bizim yanımızda olma noktasında kendileri de bize o teminatı verdi. Biz de bu doğrultuda sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Çok çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

SİĞERGÖK: BU ÖZVERİYİ GÖSTEREN HOCALARIMA AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Mediline Hospital hastanesi yönetim kurulu başkanı Muhittin Siğergök ise, “Öncelikle Fırat Üniversitesi’nden gelen çok değerli hocalarıma teşekkür ediyorum. Hem bizi ziyaret ettiler. Hem bu noktada bizim farkında olmayarak Elazığ’da güzel şeyler yapılıyormuş bunu bize fark ettirdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Eyüp Hocam olayı detaylı bir şekilde özetledi. Bize sadece hocamlara bu teveccühlerinden dolayı teşekkür etmek düşüyor. Nihayetinde Elazığ’ımız bir büyük bir aileyiz Elazığ olarak. Bir tarafta biz işin sağlık ucunu tutuyoruz. Diğer tarafta gençlerimizi birileri bir şekilde pozitif manada yönetmesi ve idare etmesi gerekiyor. Daha doğrusu bizim geleceğimizi, bu çocuklarımız, bu gençlerimiz bizim kendi geleceğimiz. Bu noktada bu özveriyi gösteren hocalarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Kendi adımıza da Mediline ailesi olarak bir Elazığ markası olarak inşallah güzel noktalara beraber geleceğiz. Bizlerin de bu klasik tabirimiz çorbada tuzumuz olması noktasında varız. İnşallah elimizden de ne geliyorsa yaparız. Ben tekrar hocalarıma, Fırat Üniversites2ne teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

F.Ü spor kulübü ile Mediline Hospital hastanesi arasında yapılan protokolle F. Ü takımının adı Mediline Hospital F.Ü spor oldu.

İmza töreninin ardından Mediline Hospital hastanesi yönetim kurulu başkanı Muhittin Siğergök’e takımın forması armağan edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 3 yıl Önce

EYÜP HOCAM HEM SANA HEMDE EKİBİNE CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM.ALLAHA EMANET OL.

Tebrikler
Tebrikler - 3 yıl Önce

Guzek bir girisim olmus. Elazigimiz icin hayirli olsun. Durust insanlar dogru isi yapiyor

SIRADAKİ HABER

banner137