İnşaat Mobilya Dekorasyon Fuarında sona gelindi, çalışmalar bitti.

Fuar 12 Ekim Perşembe günü açılacak.

Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk, Elazığlıları perşembe günü açılacak olan fuara davet etti.

Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk, “İnşaat, mobilya ve dekorasyon fuarımızı açıyoruz. Tabi yine burada kurumlarımızın destekleriyle, Valiliğimizin, Belediyemizin, Ticaret odamızın, Ticaret borsamızın, STK’larımız, Tümsiad, Müsiad, Askon gibi ismini saymadığım birçok kurum ve kuruluşumuzun destekleriyle bu fuarımızı açıyoruz. Kısmet olursa 12-15 Ekim tarihleri arasında inşaat, mobulya ve dekorasyon fuarımızı açıyoruz. Tüm Elazığlı hemşerilerimizi gezmeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Fuarların kent ekonomisine katkı sağlayacağının altını çizen Öztürk, 12 – 15 Ekim tarihleri arasında açık olacak Fuar’da inşaat malzemelerinden Mobilyaya, Mermerinden Mutfak gereçlerine kadar her şeyi bulmak mümkün” dedi.

Fuar’ın açılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini belirten Musa Öztürk, “Fuarlar hem ülke ekonomisine, hem bölge ekonomisine hem de kent ekonomisine, ne kadar çok düzenleyebilirsek geliştirerek büyüterek düzenleyebilirsek çok ciddi katkılar sunar. İnsanların zihninde fuar her zaman fuarda her zaman ucuz olur, fuarda mutlaka indirim vardır mantığı hep gelişmiş. Eminim bizim bu fuarımıza da katılan firmalarımız fuara özgü daha uygun fiyatlar koyacaklardır. Eminim yapacaklar. Yaparlar da firmalarımız genelde. Çünkü asıl amacı orada ürünü tanıtmak. Daha uygun fiyata satsa da onu tanıtım amaçlı satmış olacaktır o firma. O mantıkla bakarlar. İşte ben fuar da şu kadar ürün satayım da para kazanayım mantığıyla bakmazlar. Özellikle Elazığ’da üretim yapan firmalarımız ilk fuarımızda burada olacak. Dışarıdan gelen üretim yapan firmalarımız da daha farklı sektör de firmalar da var katılımcı sektör boyutunda” dedi.

“ZİYARETÇİLERİMİZ İNŞAAT MALZEMESİ İHTİYAÇLARININ BİR ÇOĞUNU TEMİN EDEBİLECEKLER”

Öztürk, “Ziyaretçilerimiz burada mobilyadan, mutfağına, bir evin ihtiyaç duyabileceği hemen hemen her tür malzemeyi burada bulabilecekler. Mermerinden, Elazığ’ın zaten mermeri meşhur mobilyasına, Vitraydan(tilfiye) birçok kapı, pencere boyutuna varıncaya kadar A’dan Z’ye inşaat malzemesi olarak aradıkları her malzemeyi burada bulacaklardır. Fuarımıza destek veren başta Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum. Çok yakinen ilgileniyorlar fuarlarımızla. Belediye Başkanımız Mücahit Bey’e teşekkür ediyor, bulunduğumuz alanın tesviye alan çalışmalarını kendileri yaptılar. Ciddi emekler verildi diğer STK’larımız, Ticaret Odası Başkanımız olsun, Borsa başkanımız olsun. Tümsiad, Askon, Müsiad başkanlarımız olsun yakinen bu fuara destek verdiklerini, omuz verdiklerini hissettiriyorlar. Tüm kurum ve kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.