Fuar ve Kongre Merkezi Yıl Sonunda Hizmette

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve yıl sonunda hizmete sunulması hedeflenen ‘Fuar ve Kongre Merkezi’ inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

Fuar ve Kongre Merkezi Yıl Sonunda Hizmette

Kültür Park yerleşkesi yanında yer alan ve toplamda 25 bin m² alan üzerine inşa edilen vizyon projede, idari bina büyük oranda tamamlanırken sağ ve sol blokların çelik çatı imalatına başlandı.

ŞEHRİN REKLAM VE TANITIMINA KATKI SUNACAK

Ulusal ve uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yaparak şehrin sahip olduğu potansiyeli harekete geçirecek ve ticari hayatına canlılık katacak proje, tam bir kompleks yapı kimliğinde inşa ediliyor.

Bulunduğu bölgede çevre iller açısından adeta bir köprü görevi üstlenen ve şehrimizin önemli bir eksikliğini giderecek Fuar ve Kongre Merkezi, Elazığ’ın reklam ve tanıtımının da yapılmasına katkı sunacak.

Şehrin marka değerini artıracak Fuar ve Kongre Merkezi bünyesinde; 145 araçlık kapalı otopark, 42 araçlık açık otopark, 6.000 m² kapalı fuar ve sergi alanı, iki adet 108 kişilik, bir adet 120 kişilik, bir adet 360 kişilik çok amaçlı salon, 20 kişilik iki adet toplantı salonu, 60 kişilik bir adet toplantı salonu, restaurant, kafeterya, çalışma ofisleri, personel odaları, bay-bayan mescit, fuaye alanları ve mutfak yer alacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kenan
Kenan - 3 yıl Önce

Şehirin ortasında fuar alanı , siz varın artık hesap edin bunu düşünenleri, yarın ne olur diye düşünmeyenleri...

Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

Şehrin içinde bu tür projelerin olması hatalı bence park sıkıntısı olmayacak gittiği bollgeyi kalkındırmak ve iş olanağı sağlayacak yanlış yer

Yer Seçimi Yanlış
Yer Seçimi Yanlış - 3 yıl Önce

Hem teşekkürü ve takdiri hak eden hem de eleştiri gerektiren çalışma, öncelikler Elazığ için gerekli bir projeyi hayata geçirdikleri için emeği geçenler teşekkür etmek ve çalışmayı takdir etmek gerekir. Eleştiriye gelince yer seçimi yanlış, yani bir taraftan yeşil alanları daha çok halkın istifadesine kazandırmak için kamu kurumlarını şehir dışına taşınmasını isteyeceksiniz diğer taraftan kamu kurumundan aldığınız yeşil alanı kendiniz betonlaştıracaksınız. Yarın kısa vadede yada uzun vadede bölge müdürlüklerinin yeri bir bahane ile betonlaşmayacağının garantisi var mı? Böyle olacağına mevcut hali bin kat evladır. Bu tesisi yapılmalı mı evet nereye yapılmalı şehir dışına hem yapılacağı alana değer katar geliştirirdi. Hem de az olan yeşil alan korunur ekstra trafik sorunu getirilmezdi. İlimizin en büyük sorunu vizyonsuzluk

mehmet
mehmet - 3 yıl Önce

Allah aşkına bu tür projeler için OTOPARK sorununun olmadığı bir yer seçilemez miydi?

Abc
Abc - 3 yıl Önce

Güzel bir iş olacak , elazığ adına son yıllarda yapılan en güzel işlerden bir tanesi diyebilirim. Emeği geçenlerin emeklerine sağlık. Tabi arkad tarafındaki resmi kurumlar kaldırılıp yeşil alan olursa çok daha iyi olacaktır.

Hasan SAĞMAN
Hasan SAĞMAN - 3 yıl Önce

Haber detayında 145 araçlık kapalı otopark gördüm 6000 metrekare kapalı alana bu biraz az gibi ya da fuar stand sayısı çok kısıtlı tutularak kompakt bir fuar konsepti benimsenmiş olabilir.

Gakgo
Gakgo - 3 yıl Önce

Bu proje sözde Doğukent e yapılacak ti birazda şehrin doğusuna yönelin Ulukent bildigimiz ölükent olmuş ne bı alışveriş merkezi ne bı devlet kurumu hiç bişey yok parklarla bu iş olmaz hareketlilik lazım

Elazizli
Elazizli @Gakgo - 3 yıl Önce

Doğukent'e yapılmasına engel olanlar şimdi niye şehrin ortasında yapıldı diye veryansın ediyor. Biraz da şehrin doğusuna yatırım istiyoruz. Bizler bu şehrin üvey evlatları değiliz.

Nuh
Nuh @Gakgo - 3 yıl Önce

Hüseynik gibi Elazığ'ın safranbolusu olan hazine ayağa kalksa Ulukenti Turizm merkezi yapar


SIRADAKİ HABER

banner137