Fuarda Elazığ Belediyesi Stantları

Bu yıl ikincisi düzenlenen Elazığ İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Teknolojileri Fuarı’nda vatandaşlar, Elazığ Belediyesi stantlarına ilgi gösteriyor.

Fuarda Elazığ Belediyesi Stantları

Elazığ Belediyesi yerel, ulusal ve uluslararası birçok platformda Elazığ’ın tanıtımına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

ÇALIŞANLAR: HEMŞERİLERİMİZİ FUARA BEKLİYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Elazığ Belediyesi personelleri, “Çalıştıkları müdürlüklerin çalışmalarını, kullandıkları araç ve gereçleri halka tanıtmak, anlatmak amacıyla fuarda bulunduklarını ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüklerini ifade ettiler. Belediye personelleri ayrıca vatandaşların sıkıntı yaşamaları için 7/24 çalışmalarını sürdürdüklerini, vatandaşa hizmet etmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek çalışmalar hakkında bilgi almak isteyen hemşerilerimizi İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Teknolojileri Fuarı’na beklediklerini söyleyerek bu imkanı sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler” şeklinde açıklamada bulundular.

YANILMAZ: BU SEKTÖRÜN LOKOMOTİF HALİNE GELDİĞİ BİR GELİŞME GÖSTERMİŞTİR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yaptığı açıklamada, “Özellikle son yıllarda Türkiye Ekonomisinin büyük oranda inşaat faaliyetlerinin belirlediği dolayısıyla bu sektörün lokomotif haline geldiği bir gelişme göstermiştir. Bu durumun toplumun geniş kesimlerine bazı önemli yansımaları olmuştur. İnşaat sektörü yüz binlerce kişinin istihdam edildiği ve çimentodan demire, beyaz eşyadan mobilyaya, inşaat faaliyetlerinin çeşitli aşamalarındaki kalıpçı, karocu, su tesisatçısı elektrikçi gibi bir çok meslek grubunda bankacılığa kadar geniş bir ekonomik hinterlandı kapsamıştır. Şehrimiz Fuar alanında ciddi bir yol kat etmiştir. Ayrıca Elazığ Belediyesi olarak bu fuarda stant açarak vatandaşlarımızın belediye olarak yapılan çalışmalar, araç ve gereçler hakkında bilgi almasını sağlıyoruz. Bu anlamda İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Teknolojileri Fuarı’nı önemsiyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137