“Fuarda elde edilen olumlu sonuçlar, Elazığ’ın başarısıdır”

Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarını organize eden, Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk yaptığı açıklamada, Elazığ’ın bir fuar kenti olması ile ilgili zihinlerdeki birçok tabunun da yıkıldığını söyleyerek, "İnanıyoruz ki; Elazığ Doğu Bölgemizin önemli bir fuar merkezi olacaktır. Er ya da geç, kazanan Elazığ olacaktır” dedi.

“Fuarda elde edilen olumlu sonuçlar, Elazığ’ın başarısıdır”

Elazığ’da ilk defa düzenlenen “Elazığ Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı” sona erdi. 80 firmanın yaklaşık 200 marka ile temsil edildiği fuarı 4 günde 20.000 civarı ziyaretçi gezdi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarını organize eden, Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk yaptığı açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın Elazığ tarım dünyasına önemli katkılar sunduğunu söyledi.

Öztürk, "İlk defa profesyonel bir fuarın gerçekleştiği Elazığ’da daha kapsamlı fuarlar açılabilmesi için umut oluştu" dedi.

“Fuarda elde edilen olumlu sonuçlar, bürokratıyla, çiftçisiyle ve tüm katmanlarıyla fuara destek çıkan Elazığ’ın başarısıdır” diyen Öztürk, Fuarı değerlendiren ziyaretçiler ve katılımcıların, önümüzdeki yıllarda daha büyük organizasyonlar yapılabileceğine inandıklarını ifade etti.

Öztürk, Elazığ’ın başarılı bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirterek, verimli geçen fuar sayesinde Elazığ’ın bir fuar kenti olması ile ilgili zihinlerdeki birçok tabunun da yıkıldığını söyledi.

"Elazığ; tüm kesimleriyle bu organizasyona sahip çıktı"

12-15 Ekim tarihlerinde düzenleyecekleri 'Elazığ Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı'nda da aynı başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını söyleyen Öztürk, “Bir yıl boyunca hazırlandığımız bir büyük organizasyonu 4 günde başarıyla tamamladık. Elazığ; kurumlarıyla, kuruluşlarıyla, çiftçisiyle, esnafıyla kısaca tüm kesimleriyle bu organizasyona sahip çıktı. Elazığ’ın daha büyük organizasyonları hak ettiğini hepimize gösterdi. Türkiye’nin birçok yerinde yakalanması zor olan bir fuar başarısını burada hep birlikte elde ettik.

"Fuar kenti kimliğine kavuşturduk"

Dört günde festival havasında fuar gerçekleştirdik. Fuar ile ilgili hiçbir hazırlığı olmayan kentimizi kısa bir zaman diliminde bir fuar kenti kimliğine kavuşturduk. Bu hususta Özellikle Elazığ Valimize ve Belediye Başkanımıza minnet ve şükran borçluyuz. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz ve çalışma arkadaşları bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Tüm kurum ve kuruluşlarımız desteklerini esirgemediler.

"Zihinlerdeki birçok tabu yerini yeşeren umutlara bıraktı"

Bu organizasyon sonucunda kafalardaki ve zihinlerdeki birçok tabu yerini yeşeren umutlara bıraktı. Elazığ kabuklarını kırmayı hak ettiğini ve her türlü büyük organizasyona hazır olduğunu göstermiş oldu. Yöneticilerimizin Elazığ’a kalıcı ve modern bir fuar alanı yapılması için çalışma başlatmaları ileriye dönük büyük projeler düşünmemize sebep oldu. İnşallah işbirliğimizi daha da geliştirerek büyük projelere tüm Elazığ olarak birlikte imza atacağız. Memleketimizin bu nadide köşesini kalkındırmada bizim de payımız olursa bundan onur duyarız.

"Bu başarı özünde Elazığ’ın ve Elazığlının başarısıdır"

Tarım fuarında gördüğümüz ilgi ve alaka sonrası önümüzdeki hafta düzenleyeceğimiz yapı inşaat ve dekorasyon fuarımıza çok daha iyi hazırlanıyoruz. Bu başarı özünde Elazığ’ın ve Elazığlının başarısıdır. Bu birliktelik ve azim olduğu sürece başarılar devam edecektir. İnanıyoruz ki; Elazığ Doğu Bölgemizin önemli bir fuar merkezi olacaktır. Er ya da geç, kazanan Elazığ olacaktır” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nedim
Nedim - 6 yıl Önce

Elazığ Güneyçevreyolunda eski stadyum yeri olarak tahsis edilen alanı Fuar alanı yapmalıdır.Havalimanı, OSB,Şehir içi ulaşım,şehirlerarası ulaşım açısından en avantajlı yerdir.

SIRADAKİ HABER

banner137