FÜ’de “Konuşma ve Artikülasyon Bozukluğu” Semineri Düzenlendi

Fırat Üniversitesi okul öncesi ve sınıf öğretmenliği öğrencilerine “konuşma ve artikülasyon bozukluğu” semineri verildi. Seminere konuşmacı olarak Dil Terapisti Uzmanı Asiye Arıkan katıldı.

FÜ’de “Konuşma ve Artikülasyon Bozukluğu” Semineri Düzenlendi

Fırat üniversitesi okul öncesi ve sınıf öğretmenliği bölümünde eğitim gören öğrencilere yönelik “Konuşma ve artikülasyon bozukluğu” semineri verildi.

Eğitim fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen seminere Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaşın eşi Üniversite Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz, Dekan yardımcıları, bölüm başkanları, akademisyenler, İlk Adımlar Anaokulu Kurucu Müdiresi Dil Terapisti Uzmanı Asiye Arıkan ve öğrenciler katıldı.

GÖKMEKSİZ: GÜZEL BİR ETKİNLİK DÜZENLENİYOR

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz, “Bugün fakültemizin ilk adım akademisi ile ortaklaşa düzenlediği ‘konuşma ve artikülasyon bozukluğu dil ve konuşma terapisi’ başlıklı konuşmaya hoş geldiniz. Ben sözlerime böyle bir güzel etkinliği düzenlediği için Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. İrfan Emre hocamıza ve bu etkinliğe konuşmacı olarak katılıp değerli bilgileri ve fikirlerini bizlerle paylaşacağı için kıymetli konuğumuz Asiye Arıkan hanımefendiye teşekkürlerimi arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÖKTAŞ: HER ZAMAN BİR ANNE GİBİ ÖĞRENCİLERİN YANINDAYIM

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş’ta, “Bu güzel etkinliğe beni de davet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ben aynı zamanda kadın kolları başkanı ve öğrenci destek biriminde görev yapıyorum. Her zaman öğrencilerimizin bir anne gibi maddi ve manevi yanlarındayım. Hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Seminere konuşmacı olarak katılan Dil Terapisti Uzmanı Asiye Arıkan,  konuşma ve artikülasyon bozuklukları, aile ile iş birliği, terapide uygulanan teknikler ve ses çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137