İlimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Fırat Üniversitesi, yeni bir firmayla isim sponsorluğu anlaşmasına vardı.

YILDIRIM: AMACIMIZ BİR ÜST LİGE ÇIKMAK

Dilege A.Ş firmasıyla yapılan anlaşmanın 1 sezonluk olduğunu ifade eden F.Ü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Eyüp Yıldırım, “2021-2020 futbol sezonumuzda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edeceğimiz bir dönem içerisindeyiz. Sağ olsun irtibata geçtiğimiz kendisinin de bizi kırmadığı Dilege A.Ş. yönetim kurulu üyelerinden sayın Ahmet Bey’e de çok çok teşekkür ederiz. Biz bu sezona da başlarken tabi ki biz şampiyonluk hedefiyle yola çıktık tekrar. Amacımız bir üst lige çıkmak” ifadelerini kullandı.

ÇELİK: FIRAT ÜNİVERSİTESİ İLE İSMİMİZİN YAN YANA GELMESİ BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR GURURDUR

İsimlerinin F.Ü spor kulübüyle yanyana gelmesinden gurur duyduğunu belirten Ahmet Cemil Çelik, “Sosyal hayata bir katkı sağlayabilmek, bu şehre katma değer kazandırabilmek bu minvalde de hali hazırda zaten belli ilişkilerimizin olduğu Fırat Üniversitesi ile ismimizin yan yana gelmesi bizim için büyük bir gururdur” şeklinde konuştu.

KIRKIL: BİZE İNANAN BİR SÜRÜ KİŞİ VAR

F.Ü Spor Kulübü 2. Başkanı Tuncay Kırkıl, “Geçen yıl yarı finalde kaybettik. Bu yıl hedefimiz başlarken şampiyonluk diye yola çıktık. Bu anlamda da bize inanan bir sürü arkadaşımız var. Şehrimiz de bu anlamda bize destek verecek arkadaşlarımız var, kişiler var, iş insanlarımız var. Desteklerini de yavaş yavaş ortaya koyuyorlar” dedi.