Furkan Gündüz’ün İsmi Ölümsüzleştiriliyor

Sattığı simitlerin parasını Elazığspor’a bağışlayarak gündeme gelen ve geçtiğimiz aylarda kalp krizi sonucunda genç yaşta hayatını kaybeden Furkan Gündüz’ün ismi ölümsüzleşiyor. Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan “Maraton” programına konuk olan Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, “Furkan Gündüz’ün isminin Elazığspor Alt Yapı Tesisleri’ne” verileceğini belirtti.

Furkan Gündüz’ün İsmi Ölümsüzleştiriliyor

Herkes onu sattığı simitlerin parasını Elazığspor’ bağışlamasıyla tanımıştı…

Daha çocuk yaşta omuzlarında ağır bir yük taşıyarak, simit satarak ailesini geçindiren ve bununla da kalmayarak sattığı simitlerin parasını Elazığspor’a bağışlayan Furkan Gündüz,  hatırlanacağı üzere 7 Şubat’ta geçirdiği kalp krizi sonucunda genç yaşında hayatını kaybederek aramızdan ayrılmıştı.

Minik Furkan’ın vefat haberi sadece ilimizde değil tüm Türkiye’de büyük üzüntüyle karşılanırken, Elazığspor’un ezeli rakipleri dahi yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini paylaşmıştı.

Selçuk Öztürk başkanlığındaki Elazığspor Yönetim Kurulu, Furkan Gündüz’ün ismini yaşatmak için önemli bir adım atarak, Altyapı Tesisleri’ne Furkan’ın adını vermeyi planlıyor.

YETİŞ: ALTYAPI TESİSLERİNE FURKAN GÜNDÜZ İSMİNİ VERECEĞİZ

Konuyla ilgili Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan ve Kanal Fırat ve Kanal E Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu Maraton programına konuk olarak katılan Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, “Bizim bir simitçimiz vardı. O da rahmetli oldu. Simit satıp Elazığspor’a parasını veren çocuk. Furkan kardeşimize Allah rahmet etsin. Belki başkanımdan önce söyledim kusura bakmasın, Başkanım geldikten sonra bir alt yapı tesislerine biz Furkan kardeşimizin ismini vereceğiz. İsmi orada yaşasın” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137