Futbolcular ile Huzurevi Sakinleriyle Bir Arada

Eski futbolculardan spor yazarı Hayri Ülgen ve TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Elaziz Belediyespor teknik direktör Alaattin Tutaş, yardımcıları önderliğinde futbolcular ile huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek moral verdi.

Futbolcular ile Huzurevi Sakinleriyle Bir Arada

Yapılan ziyarette konuşan Spor yorumcusu Baba Hayri lakaplı Hayri Ülgen; ‘’ Sizlerin hayır dualarınızı her zaman yüreğimizde hissediyoruz. Bu gün kıymetli büyüklerimle bir araya gelerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetleri eşleri Emine Erdoğan hanımefendinin yurt genelinde başlatmış olduğu ‘’ Okuma-Yazma’’ seferberliği kapsamında açılan kursta kıymetli büyüklerimizle bir araya geldik. Siz kıymetli büyüklerimden isteğim bizlerden duanızı her daim esirgemeyin” ifadelerini kullandı.

Elaziz Belediyespor Kulübü olarak sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirten Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, “Bugün huzurevinde kalan vatandaşlarımızı ziyaret ederek kendilerine moral verdik. Onlar dünün genci, biz geleceğin yaşlılarıyız. Onların yanında olmak bizler adına da büyük mutluluk kaynağı oldu” diye kaydetti.

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Sizlere çok teşekkür ederiz, yaşlılarımızı düşündünüz buraya kadar geldiniz. Onların kimi dedemiz, kimi babamız, kimi ise amcamız. Yaşlılarımız adına sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Spor yorumcusu Hayri Ülgen ve Elaziz Belediyespor teknik heyeti ve sporcuları Gazi Huzurevi Bocce takımı ile Bocce de maçı yapıp hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137