Gakgobüs ilk seferini Umut ve Yaşam Derneği tarafından sünnet ettirilen yetim çocuklarla, davul klarnet  eşliğinde gerçekleştirdi.

Gakgobüs olarak adlandırılan Elazığ’ın kültür ve sanat hayatına katkı sunmak için tasarlanan tur otobüsü ilk seferini yetim çocuklarla yaparak, anlamlı bir organizyonda yer aldı.

Umut Yaşam Derneği tarafından sünnet ettirilen Emir Kaan Ertem ve Ahmet Yasin Çolbantay için Gakgobüs süslenerek, eğlence alanına dönüştürüldü.

Elazığ Belediyesi ve Akçakiraz Belediyesi’nin katkılarıyla sünnet ettirilen Emir Kaan ve Ahmet Yasin’e Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahaddin Kaya’da eşlik etti.

Gazi Caddesi başta olmak üzere, şehrin genelinde Gakgobüs ile gezen çocuklara vatandaşların ilgisi de büyük oldu.

KAYA: ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI BİR ORGANİZASYON

Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahaddin Kaya, “Çok güzel ve anlamlı bir organizasyon. Sürece Elazığ belediyesinin ve bizimde sonradan dahil olduğumuz güzel bir organizasyon. Ben Fatih Özçelik beye hem de Hüsna hanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÇAKMAK: GAKGOBÜSLE ÇOK EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİK

Umut Yaşam Derneği Başkanı Hüsna Erdem Çakmak, sünnet ettirilen çocuklar için düzenledikleri etkinliğe destek olanlara teşekkür ederek, “Bugün Halis beyin tamamen tasarlamış olduğu Gakgobüsü biz geçenlerde sosyal medyada gördük. Daha önce sünnet ettirdiğimiz kardeşlerimiz vardı. Biz bunlara bir organizasyon, bir eğlence düzenlemek istiyorduk. Hemen Halis beyle iletişime geçtik. Sağ olsun o da bizi kültür müdürümüze yönlendirdi. Öncelikle sizin nezdinizde Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na, kıymetli personeline, Sebahattin başkanıma çok teşekkür ediyorum. bugün Gakgobüsle çok eğlenceli vakit geçirdik” diye kaydetti.

YILDIZ: BUGÜN GAZİ CADDESİ’NDE HARİKA BİR GÖRÜNTÜ VARDI

Yıldızlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Halis Yıldız’da, “Bugün bir kez daha gördük, başkanımda şahit oldu. Bugün Gazi Caddesi’nde harika bir görüntü vardı. Bu anlatılmaz ancak yaşanılır. Bu araç için sebep olan başkanıma ben minnet borçluyum. Gerçekten Elazığ için büyük bir nimet” diye kaydetti.