Gazi Caddesi Yenilendi

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin ana arterleri arasında yer alan Gazi Caddesi’nde başlatılan asfalt yenileme çalışması tamamlandı.

Gazi Caddesi Yenilendi

Şehir içi trafiği rahatlatmak ve konfor kazandırmak amacıyla şehrin dört bir yanında çalışmalarını yürüten Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin ana arterlerinden Gazi Caddesi’nde başlatılan asfalt yenileme çalışması tamamlandı.

Korona virüs KOVİD-19 tedbirleri kapsamında trafiğe kapatılan Gazi Caddesi’nde yürütülen çalışmalar kapsamında kaldırımlar bakım-onarımdan geçirilerek,  asfalt yenileme çalışması gerçekleştirildi.

Yol çizgi çalışmaları tamamlanan caddede trafik düzenleme işaretlemelerine yönelik çalışmalarda da sona gelindi.

ŞERİFOĞULLARI: BAKIM-ONARIM ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir içi trafiğe konfor kazandırma amacıyla çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini ifade ederek, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrin dört bir yanında yeni yollar ve yol genişletme çalışmalarını gayretle yürütüyorlar. Şehrimizin merkezi konumunda yer alan ve yaşanan Korona virüs KOVİD19 salgını tedbirleri kapsamında trafiğe kapalı bulunan Gazi Caddesi’nde başlattığımız asfalt yenileme ve kaldırım bakım-onarım çalışması tamamlandı. Elazığ’ımızın güzel ve kaliteli yaşanılabilir olmasına katkı sağlamaya yönelik çalışmalarımızı her alanda sürdürmeye devam ediyoruz. Yollarıyla, parklarıyla şehir estetiğine değer katan çalışmalarla Elazığ’ımıza her geçen gün bir önceki günden daha konforlu ve kaliteli yaşam standartı kazandırma yolunda kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2020, 13:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 4 yıl Önce

Gazi Caddesi , Elazığ’ın kalbidir bu nedenle şimdiki ilkellikten kurtarmak için yayaların yoğun olduğu gün içinde araç trafiğine kapatılmalı sadece gece işyeri ihtiyaçları için araç girişine izin verilmelidir.

Hasan DEMİRTAŞ
Hasan DEMİRTAŞ - 4 yıl Önce

Yazık o emeğe yazık o belediye parasına ogretmen evinin karşısına alsvat dökmüş logar kapağı 2 metre Aşagda yazık bu hizmete işi bilmeyen mühendis derhal görevden atılmadı

Lütfü
Lütfü - 4 yıl Önce

Gazi caddesinde araç parkı yasaklanmalı

23
23 - 4 yıl Önce

VAY ANAAA ÇOK ACAYİP Bİ CADDE OLMUŞ. HEÇ ESKİSİNDEN ALAKASI YOĞ VALLA. AMBU VİRÜS DEF OLA GİDE ALLAHIN İZNİNDEN HEMEN GİNE TURA ÇIĞAK. Bİ OYANI Bİ BU YANI. AMA BAŞKANIM SAHAN ZAHMET CADDEDE PARK ETMEYİ YASAKLA...

ömer güven
ömer güven - 4 yıl Önce

gazi caddesi özel geçitler hariç araç trafiğinie kapatılmalı bak oluyormuş.

Sedat mert
Sedat mert - 4 yıl Önce

Araclarin oraya hic girmemesi lazimTamamen yasaklanmali Yazik nasil dusunemiyolarrr

osman kolsuz
osman kolsuz - 4 yıl Önce

gazi caddesinde araç parkı yasaklanmalı

Adam
Adam - 4 yıl Önce

Ne kadar büyük bir iş yapılmış.. ?

SIRADAKİ HABER

banner137