Gedik Yatırım’ın “15. Yatırımcı Semineri” Elazığ’da Yapıldı

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, 15. yatırım toplantısını Elazığ’da gerçekleştirdi. Elazığ’daki yatırımcılarla bir araya gelen heyet, “finansal okuryazarlık” ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Gedik Yatırım’ın “15. Yatırımcı Semineri” Elazığ’da Yapıldı

Sermaye piyasalarının öncü kuruluşlarından Gedik Yatırım’ın yurt genelinde düzenlediği yatırımcı seminerleri devam ediyor.

Gedik Yatırım 15. Yatırım toplantısını Elazığ’da gerçekleştirdi.

DOĞAN: AMACIMIZ TÜRKİYE'DEKİ SON GELİŞMELERİ AKTARABİLMEK

Gedik Yatırım Yatırım Danışmanlığı Müdürü Üzeyir Doğan, “Birinci olarak yatırımcılarla tanışabilmek ve sorunlarını görebilmek hem de küresel gelişmeleri ve Türkiye’deki son gelişmeleri aktarabilmek. Ayrıca onlara yönelik ürünleri anlatmak bu eğitimlerin temel amacı” ifadelerini kullandı.

KURT: FİNANSAL OKURYAZARLIĞI ARTTIRMAK AMACIYLA BU SEMİNERLERİ DÜZENLİYORDUK

Gedik Yatırım Yatırım Danışmanlığı Müdürü Mesut Kurt ise, “Yatırımcıları bilgilendirmek, finansal okuryazarlığı arttırmak amacıyla bu seminerleri düzenliyorduk. Bu seminerde hem küresel piyasalar Türkiye piyasalarını bahsettikten sonra özellikle pandemiden sonra sermaye piyasalarında yoğun ilgi görmüştü ve bu ilgiyle birlikte yeni ürünler de piyasalar ve yatırımcılar tarafından kullanılmaya başlanmıştı” şeklinde konuştu.

ARPACA: YENİDEN BİR ARADA BULUNMAK İÇİN BÖYLE BİR SEMİNERİ DÜZENLEDİK

Gedik Yatırım Elazığ Şube Müdürü Veysel Arpaca, “Geçmiş yıllarda Elazığ’daki deprem dolayısıyla sonra pandemi dolayısıyla yatırımcılarımızla epeydir fiziki olarak görüşemedik. Dolayısıyla şu anda en azından bu sürecin değişimi dolayısıyla bizde yatırımcılarımızla tekrar yeniden bir arada bulunmak için böyle bir semineri düzenledik” dedi.

Konuşmaların ardından seminere konuşmacı olarak katılan Yatırım Danışmanlığı Müdürü Üzeyir Doğan ekonomi ile ilgi yatırımcılara bilgi verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137