Türkiye’nin en köklü ve en sağlam yapılarından biri olan Genç Askon’un Elazığ teşkilatının geçen Aralık ayında yeniden yapılandırılması sonrasında başkanlığa seçilen Salih Emrah Akay,yönetim kurulu üyeleri Mehmet Arslan,kudret Baydoğan,Furkan Karaca ve Seha Türk ile birlikte medya grubumuzu ziyaret etti.

AKAY: İLERİYE YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZI ELBETTE Kİ OLACAK

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Genç Askon Elazığ Şube Başkanı Salih Emrah Akay, çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Genç Askon teşkilatımız yeni kuruldu. Yeni bir teşkilatlanma yapısını girdik. Bu yüzden ilk adım olarak da böyle basın mensuplarımızı, televizyon kanallarımızı gezme arzusunda bulunduk. Şu an Fırat kanalındayız. Elazığ Genç Askon teşkilatı olarak ileriye yönelik çalışmalarımız elbette ki olacak. Yeni bir oluşum olduğu için projelerimizi biraz daha beklemeye aldık. Yaklaşık bir ay içinde inşallah lansmanımızla birlikte çalışmalarımız da kamuoyuna duyuracağız Allah’ın izniyle” diye konuştu.

AKAY: BİZİMDE ÇABAMIZ, GAYRETİMİZ O YÖNDE

Salih Emrah Akay, Türkiye’nin içerisinden geçtiği ekonomik sürecin genç girişimcilerin devletine ve milletine sahip çıkmasıyla yapacağı yatırımlarla geride kalacağına inandıklarını söyleyerek, “Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Yani şu an herhangi bir ürünü 30 liraya geçen sene satan bir esnafımız şu anda o ürünü 100 liradan aşağı satamıyor. Bu da ekonomimizin çok sıkıntılı olduğunu gösteriyor. Gençlerimiz elbette ki devletine ve milletine sahip çıkacaktır. Yapacağı ticaretlerle, akıllı yatırımlarıyla, sağlam adımlarıyla iyi şeyler yapacağını ümit ediyoruz. Bir sıkıntı Türkiye çok büyük badireler atlattı, çok büyük sıkıntılar atlattı. Bunlarda büyük sıkıntılar ama üzerinden geçilemeyecek, atlatılamayacak cinsten değil. İnşallah bizde iyi olur temennisinde bulunuyoruz. Bizimde çabamız, gayretimiz o yönde. Yapacağımız çalışmalarla, projelerimizle bunlara ne yapabiliriz, ne katkıda bulunabiliriz, ekonomik olarak milletimize neleri lanse edebiliriz bunların çalışmalarını da inşallah yapacağız. Ekibimiz bu konuda çok kuvvetli, çok istikrarlı ve çok güçlü” ifadelerinde bulundu