Genç Birlik Elazığ Şubesi’nde görev değişikliği gerçekleşti.

Genç Birlik Elazığ Şube Başkanı Talha Kayalı, bayrağı Genç Birlik Elazığ Şubesi yönetim kurulu üyelerinden Ömer Cipli’ye bıraktı.

ŞİMŞEK: NİCE GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Programda konuşan Birlik Vakfı Elazığ Şube Başkanı Eray Şimşek, “ Yıllar önce bizler Genç Birlik Şube Başkanı Olarak görevi devraldığımızda, ülke genelinde parmakla gösterilen çalışmalara imza atmıştık. O zamanların kadrosundaki en önemli isimlerden birisi Talha Kayalı kardeşim idi. Kendisi ile uyumlu çalışmalarımız ve başarılı faaliyetlerimiz sonucunda, Genç Birlik Genel Merkezinin de takdirleri ile Şube Başkanlığını kendisine devrettik. 6 ay civarında da Genç Birlik Şube başkanı olarak çeşitli başarılı çalışmalara imza attı. Kendisi ile çeşitli fikir alışverişlerimiz doğrultusunda Genç Birlik Komisyonumuzu Ömer Cipli kardeşimize devretme kararı aldık.  Gerçekleştirdiğimiz devir teslim töreni ve plaket takdimi bir ayrılık töreni  değil, şubemiz içinde görev değişikliğidir. Bir gün bizlerden ayrılmak istese bile biz kendisini bırakmayacağız bunu bilmesini isterim. Birlik Vakfı ana kademede, birlikte faaliyet göstererek ağabeylik kardeşlik ölçüsünde nice güzel çalışmalara imza atacağız. Kamuoyuna arz ederiz” ifadelerini kullandı.

KAYALI: HER ZAMAN KENDİSİNİN VE TEŞKİLATININ ARKASINDAYIM

Talha Kayalı ise yaptığı açıklamada,  “Eray başkanımızın ifade ettiği gibi,  kendisi ile sivil toplum camiası ilişkisinden öte ağabey – kardeşiz.  6 Aylık süre zarfında, gerek gençlik ile ilgili gerekse ülkemizin gündemi ile alakalı birçok etkinliğe bu çatı altında imza attık. Atmaya da devam edeceğiz. Bu gün Genç Birlik Şube’yi yönetim kurulu üyelerimizden Ömer kardeşime devrediyoruz. Yine Genç Birlik’ten yetişen bir kardeşime görevi devrettiğim için ayrıca onurluyum. Bizler ve bizden önceki teşkilatlar gibi başarılı faaliyetlere imza atacağından kuşkum yok. Şunun bilinmesini isterim ki bir ağabeyi olarak her zaman kendisinin ve teşkilatının arkasındayım. Allah yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

CİPLİ: RABBİM MUVAFFAK ETSİN

Görevi devralan Ömer Cipli, “ Her iki başkanıma da destekleri ve güvenleri için teşekkür ederim. Kendilerinden edindiğim tecrübe ve bilgiler doğrultusunda vakfımızı bir adım öteye taşımanın gayreti içerisinde olacağız, birlikte nice güzel faaliyetlere imza atacağız inşallah. Rabbim muvaffak etsin” dedi.